Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультети Університету
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва
Навчальні видання
Наукові публікації
Інші публікації
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-8 зі 8.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2009
Эмульсор Я5-ОММ – залог получения качественного спреда
Гуляєв-Зайцев, Сергій Сергійович
;
Guliayev-Zaytsev, Serhiy
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
;
Кімачинський, Сергій Іванович
;
Kimachinskiy, Serhiy
2009
Получение устойчивых жировых эмульсий при производстве спредов: технология и оборудование
Гуляєв-Зайцев, Сергій Сергійович
;
Guliayev-Zaytsev, Serhiy
;
Кімачинський, Сергій Іванович
;
Kimachinskiy, Serhiy
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
2009
Отримання технологічно стійких емульсій у виробництві спредів
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
2008
Концентрація поверхнево-активних речовин
Гуляєв-Зайцев, Сергій Сергійович
;
Guliayev-Zaytsev, Serhiy
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
2008
Концентрация поверхностно-активных веществ как основной фактор получения технологически стойких жировых эмульсий
Гуляєв-Зайцев, Сергей Сергеевич
;
Гуляєв-Зайцев, Сергій Сергійович
;
Guliayev-Zaytsev, Serhiy
;
Нарижный, Сергей Анатолиевич
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
2008
Концентрация поверхностно-активных веществ как основной фактор получения технологически стойких жировых эмульсий
Гуляєв-Зайцев, Сергей Сергеевич
;
Гуляєв-Зайцев, Сергій Сергійович
;
Guliayev-Zaytsev, Serhiy
;
Нарижный, Сергей Анатолиевич
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
2022
Технологія низькокалорійного молочного морозива
Мінорова, Антоніна Володимирівна
;
Minorova, Antonina
;
Рудакова, Тетяна Василівна
;
Rudakova, Tetiana
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
;
Вежлівцева, Світлана Петрівна
;
Vezhlivtseva, Svitlana
2008
Исследование влияния технологических факторов на процессы эмульгирования растительных и молочного жиров в ротоно-вихревом эмульгирующем устройстве
Нарижный, Сергей Анатолиевич
;
Narizhniy, Serhiy
Перегляд
Автор
8
Narizhniy, Serhiy
7
Наріжний, Сергій Анатолійович
5
Guliayev-Zaytsev, Serhiy
5
Гуляєв-Зайцев, Сергій Сергійович
3
Нарижный, Сергей Анатолиевич
2
Kimachinskiy, Serhiy
2
Гуляєв-Зайцев, Сергей Сергеевич
2
Кімачинський, Сергій Іванович
1
Minorova, Antonina
1
Rudakova, Tetiana
.
далі >
Тема
7
technological stability
7
емульсор
7
технологічна стійкість
6
dispersion
6
emulsion
6
spreads
6
диспергування
6
емульсія
6
спреди
5
технологическая стойкость
.
далі >
за датою випуску
1
2020 - 2022
7
2008 - 2009
Has File(s)
8
true
Тип матеріалу
5
Стаття
3
Тези доповідей, Матеріали конфере...