Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультети Університету
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва
Навчальні видання
Наукові публікації
Інші публікації
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-10 зі 20.
назад
1
2
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2017
Вплив різних рівнів лізину в комбікормах на інкубаційні якостія яєць страусів
Мерзлов, Сергій Віталійович
;
Merzlov, Serhii
;
Федорук, Наталія Миколаївна
;
Fedoruk, Natalia
;
Калініна, Галина Петрівна
;
Kalinina, Galina
;
Гребельник, Оксана Петрівна
;
Hrebelnyk, Oksana
2018
Вплив режимів та температури заморожування на якість меланжу із яєць страусів африканських
Федорук, Наталія Миколаївна
;
Fedoruk, Natalia
;
Калініна, Галина Петрівна
;
Kalinina, Galina
;
Гребельник, Оксана Петрівна
;
Hrebelnyk, Oksana
2013
Дослідження сухих десертних молочних сумішей
Гребельник, Оксана Петрівна
;
Hrebelnyk, Orsana
;
Пухляк, Анастасія Григорівна
;
Pukhliak, Anastasiya
;
Калініна, Галина Петрівна
;
Kalinina, Galina
2016
Зміна властивостей сухих молочних продуктів за відновлення
Гребельник, Оксана Петрівна
;
Hrebelnyk, Oksana
;
Калініна, Галина Петрівна
;
Kalinina, Galina
;
Пухляк, Анастасія Григорівна
;
Pukhliak, Anastasiya
;
Старовойтова, Алла Андріївна
;
Starovoytova, Alla
2019
Профіль флейвору вершкового масла з біоантиоксидантами
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
;
Мазур, Тетяна Григорівна
;
Mazur, Tetyana
;
Калініна, Галина Петрівна
;
Kalinina, Galina
2020
Перспективи використання рослинних добавок як інгібіторів окиснення харчових жирів
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
;
Калініна, Галина Петрівна
;
Kalinina, Galina
;
Мазур, Тетяна Григорівна
;
Mazur, Tetyana
2020
Перспективи підвищення біологічної цінності майонезів
Калініна, Галина Петрівна
;
Kalinina, Galina
;
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
;
Мазур, Тетяна Григорівна
;
Mazur, Tetyana
2019
Застосування натуральних фарбників у технології м’ясних продуктів
Калініна, Галина Петрівна
;
Kalinina, Galina
2020
Екологічні підходи до технології крем-меду та перспективи використання фітоекодобавок
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
;
Мазур, Тетяна Григорівна
;
Mazur, Tetyana
;
Калініна, Галина Петрівна
;
Kalinina, Galina
2013
Перспективи розширення асортименту сухих десертних молочних сумішей
Пухляк, Анастасія Григорівна
;
Pukhliak, Anastasiya
;
Калініна, Галина Петрівна
;
Kalinina, Galina
;
Мерзлов, Сергій Віталійович
;
Merzlov, Serhii
;
Гребельник, Оксана Петрівна
;
Hrebelnyk, Oksana
Перегляд
Автор
18
Калініна, Галина Петрівна
12
Zagoruy, Ludmila
11
Гребельник, Оксана Петрівна
10
Hrebelnyk, Oksana
10
Загоруй, Людмила Петрівна
7
Mazur, Tetyana
6
Мазур, Тетяна Григорівна
5
Мерзлов, Сергій Віталійович
4
Merzlov, Serhii
4
Федорук, Наталія Миколаївна
.
далі >
Тема
3
biological value
3
chicory
3
біологічна цінність
3
цикорій
2
organoleptic parameters
2
physicochemical properties
2
protein
2
білок
2
знежирене молоко
2
органолептичні показники
.
далі >
за датою випуску
12
2020 - 2024
8
2012 - 2019
Has File(s)
20
true
Тип матеріалу
9
Стаття
9
Тези доповідей, Матеріали конфере...
1
Методичні рекомендації
1
Патент