Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультети Університету
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва
Навчальні видання
Наукові публікації
Інші публікації
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 11-20 зі 77.
назад
1
2
3
4
5
...
8
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2020
Спосіб виробництва стерилізованого вершкового масла
Ломова, Неоніла Миколаївна
;
Lomova, Neonila
;
Мерзлов, Сергій Віталійович
;
Merzlov, Serhii
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
2020
Спосіб виробництва стерилізованого вершкового масла різної жирності
Ломова, Неоніла Миколаївна
;
Lomova, Neonila
;
Мерзлов, Сергій Віталійович
;
Merzlov, Serhii
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
2020
Значення вибіркової дисципліни «Екотрофологія» у підготовці компетентнісно-орієнтованого фахівця для агропродовольчого сектора економіки
Димань, Тетяна Миколаївна
;
Dyman, Tetyana
2020
Екологічні підходи до технології крем-меду та перспективи використання фітоекодобавок
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
;
Мазур, Тетяна Григорівна
;
Mazur, Tetyana
;
Калініна, Галина Петрівна
;
Kalinina, Galina
2021
Ефективність штамів з β -галактозидазною активністю у технологіях ферментованих молочних продуктів
Вежлівцева, Світлана Петрівна
;
Vezhlivtseva, Svitlana
;
Мінорова, Антоніна Володимирівна
;
Minorova, Antonina
;
Крушельницька, Наталя Леонідівна
;
Krushelnytska, Natalia
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
2020
Спосіб покращення якісних показників картопляної сировини для виробництва чіпсів
Федорук, Юрій Васильович
;
Fedoruk, Yuriі
;
Федорук, Наталія Миколаївна
;
Fedoruk, Natalia
;
Лозінська, Тетяна Павлівна
;
Lozinska, Tatiana
2020
Суха суміш для морозива
Гребельник, Оксана Петрівна
;
Hrebelnyk, Oksana
;
Федорук, Наталія Миколаївна
;
Fedoruk, Natalia
2020
Якісні показники меланжу із яєць страусів африканських залежно від режимів термічної обробки
Федорук, Наталія Миколаївна
;
Fedoruk, Natalia
;
Федорук, Юрій Васильович
;
Fedoruk, Yurii
2021
Modification of the properties of milk-fat emulsions with the phase structure of «oil in water» in the dependence on the mass part of the lipoid and the stabilizing systems
Stadnyk, Igor
;
Стадник, Ігор
;
Bodnarchuk, Oksana
;
Боднарчук, Оксана
;
Kopylova, Kateryna
;
Копилова, Катерина
;
Petrov, Pylyp
;
Петров, Пилип
;
Bal-Prylypko, Larysa
;
Баль-Прилипко, Лариса
;
Narizhniy, Serhiy
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
2021
Мікробіологічний склад посліду птиці за його компостування із біодеструктором
Осіпенко, Інна Станіславівна
;
Osipenko, Inna
;
Мерзлов, Сергій Віталійович
;
Merzlov, Serhii
Перегляд
Автор
37
Narizhniy, Serhiy
37
Наріжний, Сергій Анатолійович
24
Minorova, Antonina
24
Мінорова, Антоніна Володимирівна
20
Rudakova, Tetiana
20
Рудакова, Тетяна Василівна
16
Krushelnytska, Natalia
16
Крушельницька, Наталя Леонідівна
12
Merzlov, Serhii
12
Zagoruy, Ludmila
.
далі >
Тема
5
butter
5
buttermilk
5
nutritional value
5
whey protein concentrate
5
концентрат сироваткових білків
5
маслянка
5
органолептичні показники
4
inulin
4
nanoparticles
4
масло вершкове
.
далі >
за датою випуску
23
2021
22
2022
19
2020
13
2023
Тип матеріалу
38
Тези доповідей, Матеріали конфере...
31
Стаття
7
Патент
1
Автореферат