Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6135
Назва: | Спосіб покращення якісних показників картопляної сировини для виробництва чіпсів |
Інші назви: | A method of improving the quality of raw potato for the production of chips |
Автори: | Федорук, Юрій Васильович Fedoruk, Yuriі Федорук, Наталія Миколаївна Fedoruk, Natalia Лозінська, Тетяна Павлівна Lozinska, Tatiana |
Ключові слова: | картопля;potato;умови вирощування;growing conditions;термічна обробка;heat treatment;чіпси;chips |
Дата публікації: | 2020 |
Бібліографічний опис: | Федорук Ю.В. Спосіб покращення якісних показників картопляної сировини для виробництва чіпсів: патент на корисну модель № U201903726МПК (2020.1) / Ю.В. Федорук, Н.М. Федорук, Т.П. Лозінська .- заявл. 11.04.2019; опубл. 10.01.20.- Бюл. №1 .- 4 с. |
Короткий огляд (реферат): | Застосування сидеративних добрив при вирощуванні картоплі підвищують вміст сухої речовини до 23,3 % та крохмалю до 16,4 %. Що призводить до зменшення масової частки жиру в картопляних чіпсах до 32,5 %. |
Опис: | Тhe use of green manure in the cultivation of potatoes increases the dry matter content to 23.3% and starch to 16.4%. Which reduces the mass fraction of fat in potato chips to 32.5%. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6135 |
УДК: | 664.8.047 |
Розташовується у зібраннях: | Інші публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Sposib_pokrashchen.pdf.pdf | 172,71 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.