Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6135
Назва: Спосіб покращення якісних показників картопляної сировини для виробництва чіпсів
Інші назви: A method of improving the quality of raw potato for the production of chips
Автори: Федорук, Юрій Васильович
Fedoruk, Yuriі
Федорук, Наталія Миколаївна
Fedoruk, Natalia
Лозінська, Тетяна Павлівна
Lozinska, Tatiana
Ключові слова: картопля;potato;умови вирощування;growing conditions;термічна обробка;heat treatment;чіпси;chips
Дата публікації: 2020
Бібліографічний опис: Федорук Ю.В. Спосіб покращення якісних показників картопляної сировини для виробництва чіпсів: патент на корисну модель № U201903726МПК (2020.1) / Ю.В. Федорук, Н.М. Федорук, Т.П. Лозінська .- заявл. 11.04.2019; опубл. 10.01.20.- Бюл. №1 .- 4 с.
Короткий огляд (реферат): Застосування сидеративних добрив при вирощуванні картоплі підвищують вміст сухої речовини до 23,3 % та крохмалю до 16,4 %. Що призводить до зменшення масової частки жиру в картопляних чіпсах до 32,5 %.
Опис: Тhe use of green manure in the cultivation of potatoes increases the dry matter content to 23.3% and starch to 16.4%. Which reduces the mass fraction of fat in potato chips to 32.5%.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6135
УДК: 664.8.047
Розташовується у зібраннях:Інші публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Sposib_pokrashchen.pdf.pdf172,71 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.