Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультети Університету
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва
Навчальні видання
Наукові публікації
Інші публікації
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-10 зі 12.
назад
1
2
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2017-11
Оптимізація технології подрібнення бджолиного обніжжя
Мерзлов, Сергій Віталійович
;
Merzlov, Serhii
;
Ломова, Неоніла Миколаївна
;
Lomova, Neonila
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
;
Сніжко, Ольга Олегівна
;
Snizhko, Olha
;
Ворощук, Віктор Ярославович
;
Voroshchuk, Viktor
2015
Дослідження біомаси Streptococcus thermophilus та Bifidobacterium bifidum в молочному середовищі з обніжжям бджолиним
Ломова, Неоніла Миколаївна
;
Lomova, Neonila
;
Сніжко, Ольга Олегівна
;
Snizhko, Olha
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
2014
Вплив продуктів бджільництва на консистенцію та кислотність йогурту
Ломова, Неоніла Миколаївна
;
Lomova, Neonila
;
Сніжко, Ольга Олегівна
;
Snizhko, Olha
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
2013
Збільшення строку придатності до споживання стерилізованого вершкового масла
Ломова, Неоніла Миколаївна
;
Lomova, Neonila
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
2016-11
Первинна підготовка апіпродуктів у біотехнології йогурту «Медовий»
Ломова, Неоніла Миколаївна
;
Lomova, Neonila
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
;
Сніжко, Ольга Олегівна
;
Snizhko, Olha
2015-03-26
Enhancing food safety of pollen by means of irradiation
Lomova, Neonila
;
Ломова, Неоніла Миколаївна
;
Snizhko, Olha
;
Сніжко, Ольга Олегівна
;
Narizhniy, Serhiy
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Mingaleeva, Zamira
;
Мингалеева, Замира Шамиловна
2014-12-25
Effect of bee products on the structural, mechanical and physico-chemical properties of yogurt
Ломова, Неоніла Миколаївна
;
Lomova, Neonila
;
Сніжко, Ольга Олегівна
;
Snizhko, Olha
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
2014
Yoghurt enrichment with natural bee farming products
Ломова, Неоніла Миколаївна
;
Lomova, Neonila
;
Сніжко, Ольга Олегівна
;
Snizhko, Olha
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
2018-11
Managing quality and safety during the production of yoghurt with honey products
Merrzlov, Serhii
;
Мерзлов, Сергій Віталійович
;
Lomova, Neonila
;
Ломова, Неоніла Миколаївна
;
Narizhniy, Serhiy
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Rudakova, Tetiana
;
Рудакова, Тетяна Василівна
;
Snizhko, Olha
;
Сніжко, Ольга Олегівна
;
Viktor Voroshchuk, Viktor
;
Ворощук, Віктор Ярославович
2004
Стерилізоване консервоване масло: науковці дослідили технологічні аспекти його виготовлення
Ломова, Неоніла Миколаївна
;
Lomova, Neonila
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
Перегляд
Автор
12
Narizhniy, Serhiy
8
Snizhko, Olha
8
Сніжко, Ольга Олегівна
2
Rudakova, Tetiana
2
Ворощук, Віктор Ярославович
2
Мерзлов, Сергій Віталійович
2
Рудакова, Тетяна Василівна
1
Merrzlov, Serhii
1
Merzlov, Serhii
1
Mingaleeva, Zamira
.
далі >
Тема
4
йогурт
3
antioxidants
3
fatty acid composition
3
sterilization
3
yogurt
3
антиоксиданти
3
жирнокислотний склад
3
стерилізація
2
bee pollen
2
honey
.
далі >
за датою випуску
1
2020 - 2022
9
2010 - 2019
2
2004 - 2009