Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Факультети Університету
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Безпечності та якості харчових продуктів, сировини і технологічних процесів : [117]
Головна сторінка фонду
Перегляд статистики
Перегляд
Зібрання цього фонду
Навчальні видання
[0]
Наукові публікації
[116]
Інші публікації
[1]
Перегляд
Автор
1
Kropyvka, Yurii
1
Kukhtyn, Mykola
1
Kuziv, Anna
1
Lazarieva, Liudmyla
1
Liubych, Vitalii
1
Lobova, Oksana
1
Mahanna, Bill
1
Martyniuk, Andrii
1
Mashkin, Yrii
1
Melnyk, Viktoria
.
< попередня
далі >
Тема
13
heart
13
rabbits
13
серце
12
кролі
10
brain
10
мозок
6
консервант
5
bacteria
5
modified gelatin
5
бактерії
.
далі >
за датою випуску
52
2020 - 2024
61
2010 - 2019
4
2008 - 2009
Has File(s)
117
true
Тип матеріалу
82
Стаття
35
Тези доповідей, Матеріали конфере...