Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Факультети Університету
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Безпечності та якості харчових продуктів, сировини і технологічних процесів : [117]
Головна сторінка фонду
Перегляд статистики
Перегляд
Зібрання цього фонду
Навчальні видання
[0]
Наукові публікації
[116]
Інші публікації
[1]
Перегляд
Автор
1
Karaulna, Vitalina
1
Kliuchevych, Mikhail
1
Knyazyuk, Oleh
1
Kokun, Oleg
1
Komissarchuk, Irina
1
Korobeynikov, Georgiy
1
Korobeynikova, Lesia
1
Korol, Alla
1
Kovka, Natalia
1
Kropyvka, Svitlana
.
< попередня
далі >
Тема
13
heart
13
rabbits
13
серце
12
кролі
10
brain
10
мозок
6
консервант
5
bacteria
5
modified gelatin
5
бактерії
.
далі >
за датою випуску
52
2020 - 2024
61
2010 - 2019
4
2008 - 2009
Has File(s)
117
true
Тип матеріалу
82
Стаття
35
Тези доповідей, Матеріали конфере...