Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Факультети Університету
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Безпечності та якості харчових продуктів, сировини і технологічних процесів : [126]
Головна сторінка фонду
Перегляд статистики
Перегляд
Зібрання цього фонду
Навчальні видання
[0]
Наукові публікації
[124]
Інші публікації
[2]
Перегляд
Автор
32
Мерзлов, Сергій Віталійович
31
Надточій, Валентина Миколаївна
29
Merzlov, Serhii
29
Vovkohon, Alina
29
Вовкогон, Аліна Григорівна
21
Merzlova, Halyna
21
Nadtochii, Valentyna
21
Мерзлова, Галина Вікторівна
17
Rol, Nataliia
17
Роль, Наталія Валеріївна
.
далі >
Тема
5
модифікований желатин
5
силос
5
інокулянт
4
Calcium
4
chemical composition
4
enzymes
4
honey
4
immobilization
4
lipid peroxidation
4
Nitrogen
.
< попередня
далі >
за датою випуску
61
2020 - 2024
61
2010 - 2019
4
2008 - 2009
Has File(s)
126
true
Тип матеріалу
82
Стаття
43
Тези доповідей, Матеріали конфере...
1
Патент