Skip navigation
DSpace logo
  • Головна сторінка
  • Перегляд
    • Фонди та зібрання
    • Перегляд матеріалів за:
    • Дати випуску
    • Автори
    • Заголовки
    • Теми
    • Тип матеріалу
  • Мова
    • українська
    • English
  • Вхід:
    • Мій архів матеріалів
    • Оновлення на e-mail
    • Обліковий запис

Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ

DSpace logo

  1. Репозитарій Білоцерківського НАУ
  2. Факультети Університету
  3. БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Безпечності та якості харчових продуктів, сировини і технологічних процесів : [126] Головна сторінка фонду Перегляд статистики

Перегляд

Зібрання цього фонду

Навчальні видання [0]

Наукові публікації [124]

Інші публікації [2]

Перегляд

Автор
  • 32 Мерзлов, Сергій Віталійович
  • 31 Надточій, Валентина Миколаївна
  • 29 Merzlov, Serhii
  • 29 Vovkohon, Alina
  • 29 Вовкогон, Аліна Григорівна
  • 21 Merzlova, Halyna
  • 21 Nadtochii, Valentyna
  • 21 Мерзлова, Галина Вікторівна
  • 17 Rol, Nataliia
  • 17 Роль, Наталія Валеріївна
  • . далі >
Тема
  • 5 модифікований желатин
  • 5 силос
  • 5 інокулянт
  • 4 Calcium
  • 4 chemical composition
  • 4 enzymes
  • 4 honey
  • 4 immobilization
  • 4 lipid peroxidation
  • 4 Nitrogen
  • . < попередня далі >
за датою випуску
  • 61 2020 - 2024
  • 61 2010 - 2019
  • 4 2008 - 2009
Has File(s)
  • 126 true
Тип матеріалу
  • 82 Стаття
  • 43 Тези доповідей, Матеріали конфере...
  • 1 Патент

Copyright © 2017-2021  Білоцерківський НАУ - Зворотний зв’язок