Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Факультети Університету
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Безпечності та якості харчових продуктів, сировини і технологічних процесів : [117]
Головна сторінка фонду
Перегляд статистики
Перегляд
Зібрання цього фонду
Навчальні видання
[0]
Наукові публікації
[116]
Інші публікації
[1]
Перегляд
Автор
31
Мерзлов, Сергій Віталійович
29
Vovkohon, Alina
29
Вовкогон, Аліна Григорівна
28
Merzlov, Serhii
23
Надточій, Валентина Миколаївна
20
Merzlova, Halyna
20
Мерзлова, Галина Вікторівна
17
Nadtochii, Valentyna
17
Rol, Nataliia
17
Роль, Наталія Валеріївна
.
далі >
Тема
5
модифікований желатин
5
силос
5
інокулянт
4
Calcium
4
chemical composition
4
enzymes
4
honey
4
immobilization
4
lipid peroxidation
4
Nitrogen
.
< попередня
далі >
за датою випуску
52
2020 - 2024
61
2010 - 2019
4
2008 - 2009
Has File(s)
117
true
Тип матеріалу
82
Стаття
35
Тези доповідей, Матеріали конфере...