Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Факультети Університету
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Безпечності та якості харчових продуктів, сировини і технологічних процесів : [92]
Головна сторінка фонду
Перегляд статистики
Перегляд
Зібрання цього фонду
Навчальні видання
[0]
Наукові публікації
[91]
Інші публікації
[1]
Перегляд
Автор
29
Vovkohon, Alina
29
Вовкогон, Аліна Григорівна
20
Надточій, Валентина Миколаївна
18
Мерзлов, Сергій Віталійович
17
Rol, Nataliia
17
Роль, Наталія Валеріївна
15
Merzlov, Serhii
14
Merzlova, Halyna
14
Nadtochii, Valentyna
14
Мерзлова, Галина Вікторівна
.
далі >
Тема
5
інокулянт
4
enzymes
4
immobilization
4
lipid peroxidation
4
nutrient medium
4
white mice
4
білі миші
4
кормовиробництво
4
мікробні закваски
4
найдовший м’яз спини
.
< попередня
далі >
за датою випуску
27
2020 - 2022
61
2010 - 2019
4
2008 - 2009
Has File(s)
92
true
Тип матеріалу
69
Стаття
23
Тези доповідей, Матеріали конфере...