Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультети Університету
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Безпечності та якості харчових продуктів, сировини і технологічних процесів
Навчальні видання
Наукові публікації
Інші публікації
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-8 зі 8.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2019-12
Morphological variability, biochemical parameters of Hippophae rhamnoides L. berries and implications for their targeted use in the food-processing industry
Москалець, Тетяна Захарівна
;
Moskalets, Tetiana
;
Францішко, В’ячеслав Станіславович
;
Frantsishko, V’iacheslav
;
Князюк, Олег Вікторович
;
Knyazyuk, Oleg
;
Пелехатий, Вадим Миколайович
;
Pеlеkhаtyi, Vadym
;
Пелехата, Наталія Павлівна
;
Pеlеkhаtа, Nataliia
;
Москалець, Валентин Віталійович
;
Moskalets, Valentyn
;
Вовкогон, Аліна Григорівна
;
Vovkohon, Alina
;
Слюсаренко, Сергій Володимирович
;
Sliusarenko, Sergii
;
Моргун, Богдан Володимирович
;
Morgun, Bogdan
;
Гунько, Сергій Миколайович
;
Gunko, Sergii
;
Подпрятов, Григорій Іванович
;
Podpriatov, Hryhorii
;
Войцехівський, Володимир Іванович
;
Voitsekhivskyi, Volodymyr
;
Войцехівська, Олена Василівна
;
Voitsekhivska, Olena
2020
Встановлення критичних контрольних точок за системою НАССР за виробництва вершкового масла методом збивання
Вовкогон, Аліна Григорівна
;
Vovkohon, Alina
;
Надточій, Валентина Миколаївна
;
Nadtochii, Valentyna
;
Роль, Наталія Валеріївна
;
Rol, Nataliia
;
Мерзлова, Галина Вікторівна
;
Merzlova, Halyna
;
Слюсаренко, Алла Олександрівна
;
Sliusarenko, Alla
;
Слюсаренко, Сергій Володимирович
;
Sliusarenko, Sergii
;
Чернюк, Сергій Васильович
;
Chernyuk, Sergii
;
Качан, Анатолій Дмитрович
;
Kachan, Anatolіі
;
Недашківський, Володимир Михайлович
;
Nedashkivskyi, Volodymyr
2021
Забезпечення основ безпечності та якості виготовлення напівфабрикатів системи НАССР
Слюсаренко, Сергій Володимирович
;
Sliusarenko, Sergii
2022
Забезпечення якості та підходи до викриття фальсифікації, за товарознавчої оцінки натуральних вин, використовуваних в готельно-ресторанному бізнесі
Слюсаренко, Сергій Володимирович
;
Sliusarenko, Sergii
2023
Дефекти хліба та їх причини за товарознавчої експертизи продукту
Чуприна, Оксана Вікторівна
;
Chupryna, Oksana
;
Слюсаренко, Сергій Володимирович
;
Slіusarenko, Sergii
2023
Значення та особливості надходження водорозчинних вітамінів з харчовими продуктами
Слюсаренко, Сергій Володимирович
;
Slіusarenko, Sergii
;
Калініна, Галина Петрівна
;
Kalinina, Galina
2023
Роль процесу гомогенізації молочної сировини в забезпеченні ефективності технології виробництва м’яких сирів
Комісарчук, Ірина Леонідівна
;
Komissarchuk, Irina
;
Слюсаренко, Сергій Володимирович
;
Slіusarenko, Serhii
2023
Значення та технологічні особливості вітамінного забезпечення харчовими продуктами
Слюсаренко, Сергій Володимирович
;
Slіusarenko, Sergii
Перегляд
Автор
4
Sliusarenko, Sergii
3
Slіusarenko, Sergii
2
Vovkohon, Alina
2
Вовкогон, Аліна Григорівна
1
Chernyuk, Sergii
1
Chupryna, Oksana
1
Frantsishko, V’iacheslav
1
Gunko, Sergii
1
Kachan, Anatolіі
1
Kalinina, Galina
.
далі >
Тема
2
food products
2
sources of vitamins
2
джерела вітамінів
2
харчові продукти
1
ascorbic acid
1
biological risks
1
biometric indicators
1
block diagram
1
bread defects
1
bread pulp
.
далі >
за датою випуску
4
2023
1
2019
1
2020
1
2021
1
2022
Has File(s)
8
true
Тип матеріалу
6
Тези доповідей, Матеріали конфере...
2
Стаття