Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12067
Назва: Значення та технологічні особливості вітамінного забезпечення харчовими продуктами
Інші назви: The importance and technological features of vitamin supply in food products
Автори: Слюсаренко, Сергій Володимирович
Slіusarenko, Sergii
Ключові слова: харчові продукти;food products;жиророзчинні вітаміни;fat-soluble vitamins;джерела вітамінів;sources of vitamins;ретинол;retinol;ергокальциферол;ergocalciferol;токоферол;tocopherol;гіповітамінози;hypovitaminosis
Дата публікації: 2023
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Слюсаренко С. В. Значення та технологічні особливості вітамінного забезпечення харчовими продуктами / С. В. Слюсаренко // «Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту». Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи у харчових технологіях: матеріали Міжнародної наук.-практ. конф. (БНАУ, 26 жовтня 2023 р.).- Біла Церква, 2023.- С. 76–78.
Короткий огляд (реферат): Надходження належного рівня жиророзчинних вітамінів – А,D, Е, забезпечується використанням продуктів тваринного походження (м'ясо, молоко, молочні продукти, печінка, яєчна продукція) та рослинного (свіжі овочі, фрукти, харчові оливи).
Опис: The supply of adequate levels of fat-soluble vitamins - A, D, E, is ensured by the use of animal products (meat, milk, dairy products, liver, egg products) and vegetable (fresh vegetables, fruits, edible oils).
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12067
УДК: 664:604:577.16
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
znachennia_ta_tekhnolohichni.pdf724,36 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.