Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультети Університету
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва
Наукові публікації
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-10 зі 17.
назад
1
2
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2010
Ветеринарно-санітарна оцінка вершкового масла з антиоксидантами рослинного походження
Семанюк, Володимир Іванович
;
Semaniuk, Volodymyr
;
Салата, Володимир Зінов'євич
;
Salata, Volodymyr
;
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
;
Мазур, Тетяна Григорівна
;
Mazur, Tetyana
;
Присяжнюк, Наталія Михайлівна
;
Prysiazhniuk, Nataliia
2011
Порівняння методів визначання загального бактеріального обсіювання молока
Димань, Тетяна Миколаївна
;
Dyman, Tatyana
;
Мазур, Тетяна Григорівна
;
Mazur, Tetyana
;
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
;
Семанюк, Володимир Іванович
;
Semaniuk, Volodymyr
;
Салата, Володимир Зінов'євич
;
Salata, Volodymyr
2012
Екологічні аспекти безпечного використання безфосфатних пральних порошків
Мазур, Тетяна Григорівна
;
Mazur, Tetyana
;
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
;
Димань, Тетяна Миколаївна
;
Dyman, Tatyana
2019
Профіль флейвору вершкового масла з біоантиоксидантами
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
;
Мазур, Тетяна Григорівна
;
Mazur, Tetyana
;
Калініна, Галина Петрівна
;
Kalinina, Galina
2020
Перспективи використання рослинних добавок як інгібіторів окиснення харчових жирів
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
;
Калініна, Галина Петрівна
;
Kalinina, Galina
;
Мазур, Тетяна Григорівна
;
Mazur, Tetyana
2020
Перспективи підвищення біологічної цінності майонезів
Калініна, Галина Петрівна
;
Kalinina, Galina
;
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
;
Мазур, Тетяна Григорівна
;
Mazur, Tetyana
2011
Проблема харчового лістеріозу в сучасних умовах
Димань, Тетяна Миколаївна
;
Dyman, Tatyana
;
Мазур, Тетяна Григорівна
;
Mazur, Tetyana
;
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
2011
Поліпшення якості жировмісних продуктів за допомогою антиоксидантів ролинного походження
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
;
Мазур, Тетяна Григорівна
;
Mazur, Tetyana
;
Димань, Тетяна Миколаївна
;
Dyman, Tatyana
2011
Поліпшення якості жировмісних продуктів за допомогою антиоксидантів ролинного походження
Димань, Тетяна Миколаївна
;
Dyman, Tatyana
;
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
;
Мазур, Тетяна Григорівна
;
Mazur, Tetyana
2013
Поліпшення якості ковбасних виробів за допомогою біоантиоксидантів
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
;
Мазур, Тетяна Григорівна
;
Mazur, Tetyana
;
Димань, Тетяна Миколаївна
;
Dyman, Tatyana
Перегляд
Автор
16
Zagoruy, Ludmila
16
Мазур, Тетяна Григорівна
15
Загоруй, Людмила Петрівна
9
Dyman, Tatyana
9
Димань, Тетяна Миколаївна
7
Kalinina, Galina
6
Калініна, Галина Петрівна
2
Salata, Volodymyr
2
Semaniuk, Volodymyr
2
Салата, Володимир Зінов'євич
.
далі >
Тема
4
антиоксиданти
4
окиснення
3
antioxidant activity
3
bioantioxidants
3
milk fat
3
молочний жир
3
прянощі
2
antioxidants
2
ecotrophology
2
oxidation
.
далі >
за датою випуску
8
2020 - 2024
9
2010 - 2019
Has File(s)
17
true
Тип матеріалу
10
Тези доповідей, Матеріали конфере...
7
Стаття