Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-8 зі 8.
  • назад
  • 1
  • далі
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2019-12Morphological variability, biochemical parameters of Hippophae rhamnoides L. berries and implications for their targeted use in the food-processing industryМоскалець, Тетяна Захарівна; Moskalets, Tetiana; Францішко, В’ячеслав Станіславович; Frantsishko, V’iacheslav; Князюк, Олег Вікторович; Knyazyuk, Oleg; Пелехатий, Вадим Миколайович; Pеlеkhаtyi, Vadym; Пелехата, Наталія Павлівна; Pеlеkhаtа, Nataliia; Москалець, Валентин Віталійович; Moskalets, Valentyn; Вовкогон, Аліна Григорівна; Vovkohon, Alina; Слюсаренко, Сергій Володимирович; Sliusarenko, Sergii; Моргун, Богдан Володимирович; Morgun, Bogdan; Гунько, Сергій Миколайович; Gunko, Sergii; Подпрятов, Григорій Іванович; Podpriatov, Hryhorii; Войцехівський, Володимир Іванович; Voitsekhivskyi, Volodymyr; Войцехівська, Олена Василівна; Voitsekhivska, Olena
2020Встановлення критичних контрольних точок за системою НАССР за виробництва вершкового масла методом збиванняВовкогон, Аліна Григорівна; Vovkohon, Alina; Надточій, Валентина Миколаївна; Nadtochii, Valentyna; Роль, Наталія Валеріївна; Rol, Nataliia; Мерзлова, Галина Вікторівна; Merzlova, Halyna; Слюсаренко, Алла Олександрівна; Sliusarenko, Alla; Слюсаренко, Сергій Володимирович; Sliusarenko, Sergii; Чернюк, Сергій Васильович; Chernyuk, Sergii; Качан, Анатолій Дмитрович; Kachan, Anatolіі; Недашківський, Володимир Михайлович; Nedashkivskyi, Volodymyr
2021Забезпечення основ безпечності та якості виготовлення напівфабрикатів системи НАССРСлюсаренко, Сергій Володимирович; Sliusarenko, Sergii
2022Забезпечення якості та підходи до викриття фальсифікації, за товарознавчої оцінки натуральних вин, використовуваних в готельно-ресторанному бізнесіСлюсаренко, Сергій Володимирович; Sliusarenko, Sergii
2023Дефекти хліба та їх причини за товарознавчої експертизи продуктуЧуприна, Оксана Вікторівна; Chupryna, Oksana; Слюсаренко, Сергій Володимирович; Slіusarenko, Sergii
2023Значення та особливості надходження водорозчинних вітамінів з харчовими продуктамиСлюсаренко, Сергій Володимирович; Slіusarenko, Sergii; Калініна, Галина Петрівна; Kalinina, Galina
2023Роль процесу гомогенізації молочної сировини в забезпеченні ефективності технології виробництва м’яких сирівКомісарчук, Ірина Леонідівна; Komissarchuk, Irina; Слюсаренко, Сергій Володимирович; Slіusarenko, Serhii
2023Значення та технологічні особливості вітамінного забезпечення харчовими продуктамиСлюсаренко, Сергій Володимирович; Slіusarenko, Sergii