Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультети Університету
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Безпечності та якості харчових продуктів, сировини і технологічних процесів
Наукові публікації
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-8 зі 8.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2019
Показник рН м’яса залежно від способів охолодження
Вовкогон, Аліна Григорівна
;
Vovkohon, Alina
;
Качан, Анатолій Дмитрович
;
Kachan, Anatoliy
;
Надточій, Валентина Миколаївна
;
Nadtochii, Valentina
2019
Розроблення технології мꞌякого сиру з термокислотною коагуляцією
Вовкогон, Аліна Григорівна
;
Vovkohon, Alina
;
Надточій, Валентина Миколаївна
;
Nadtochii, Valentina
;
Качан, Анатолій Дмитрович
;
Kachan, Anatolyu
2020
Органолептична оцінка якості мꞌяса кролів новозеландської породи
Роль, Наталія Валеріївна
;
Rol, Nataliia
;
Надточій, Валентина Миколаївна
;
Nadtochii, Valentyna
;
Калініна, Галина Петрівна
;
Kalinina, Galina
;
Качан, Анатолій Дмитрович
;
Kachan, Anatoliy
2020
Встановлення критичних контрольних точок за системою НАССР за виробництва вершкового масла методом збивання
Вовкогон, Аліна Григорівна
;
Vovkohon, Alina
;
Надточій, Валентина Миколаївна
;
Nadtochii, Valentyna
;
Роль, Наталія Валеріївна
;
Rol, Nataliia
;
Мерзлова, Галина Вікторівна
;
Merzlova, Halyna
;
Слюсаренко, Алла Олександрівна
;
Sliusarenko, Alla
;
Слюсаренко, Сергій Володимирович
;
Sliusarenko, Sergii
;
Чернюк, Сергій Васильович
;
Chernyuk, Sergii
;
Качан, Анатолій Дмитрович
;
Kachan, Anatolіі
;
Недашківський, Володимир Михайлович
;
Nedashkivskyi, Volodymyr
2018
Features of the HACCP plan development of the curd production
Vovkohon, Alina
;
Вовкогон, Аліна Григорівна
;
Nadtochii, Valentyna
;
Надточій, Валентина Миколаївна
;
Hrebelnyk, Oksana
;
Гребельник, Оксана Петрівна
;
Fedoruk, Nataliya
;
Федорук, Наталія Миколаївна
;
Merzlova, Halina
;
Мерзлова, Галина Вікторівна
;
Kalinina, Halina
;
Калініна, Галина Петрівна
;
Kachan, Anatoliy
;
Качан, Анатолій Дмитрович
2019
Вплив доїльних установок різних типів на якість та безпечність сирого молока
Вовкогон, Аліна Григорівна
;
Vovkohon, Alina
;
Надточій, Валентина Миколаївна
;
Nadtochii, Valentyna
;
Калініна, Галина Петрівна
;
Kalinina, Galina
;
Гребельник, Оксана Петрівна
;
Hrebelnyk, Oksana
;
Федорук, Наталія Миколаївна
;
Fedoruk, Natalia
;
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
;
Галай, Оксана Юріївна
;
Galay, Oksana
;
Качан, Анатолій Дмитрович
;
Kachan, Anatolіі
2022
Вплив способів охолодження м’яса на показник рН
Качан, Анатолій Дмитрович
;
Kachan, Anatolіі
2023
Використання пробіотичної закваски у продуктах лікувально-профілактичного призначення
Качан, Анатолій Дмитрович
;
Kachan, Anatoliy
Перегляд
Автор
6
Надточій, Валентина Миколаївна
5
Vovkohon, Alina
5
Вовкогон, Аліна Григорівна
4
Kachan, Anatoliy
4
Nadtochii, Valentyna
3
Kachan, Anatolіі
3
Калініна, Галина Петрівна
2
Hrebelnyk, Oksana
2
Kalinina, Galina
2
Nadtochii, Valentina
.
далі >
Тема
2
autolytic changes
2
safety
2
shock cooling
2
temperature modes
2
автолітичні зміни
2
м’ясна туша
2
показник рН м’яса
2
шокове охолодження
1
acid whey
1
bacterial insemination
.
далі >
за датою випуску
3
2019
2
2020
1
2018
1
2022
1
2023
Has File(s)
8
true
Тип матеріалу
5
Тези доповідей, Матеріали конфере...
3
Стаття