Перегляд зібрання за групою - Теми spices

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 10 із 10
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Аналіз та удосконалення технології грудинки «Пікантної» в умовах ФОП «Маршалок»Коломієць, Ілона Олегівна; Kolomiiets, Ilona
2007Методичні рекомендації щодо застосування антиоксидантів рослинного походження для гальмування авто окиснення молочного жируЗагоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Димань, Тетяна Миколаївна; Dyman, Tatyana
2024Організація технологічних процесів консервованого горошкуБілоус, Олександр; Bilous, Oleksandr
2024Організація технології консервованих судаківРедько, Дмитро; Redko, Dmytro
2020Перспективи використання рослинних добавок як інгібіторів окиснення харчових жирівЗагоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Калініна, Галина Петрівна; Kalinina, Galina; Мазур, Тетяна Григорівна; Mazur, Tetyana
2005Спосіб гальмування автоокиснення молочного жируДимань, Тетяна Миколаївна; Dyman, Tatyana; Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Домбровська, Юлія Олександрівна; Dombrovska, Julia
2005Спосіб гальмування автоокиснення молочного жируДимань, Тетяна Миколаївна; Dyman, Tatyana; Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Губаненко, Володимир Миколайович; Gubanenko, Vladimir
2005Спосіб гальмування автоокиснення молочного жируДимань, Тетяна Миколаївна; Dyman, Tatyana; Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Мазур, Тетяна Григорівна; Mazur, Tetyana
2006Спосіб гальмування автоокиснення молочного жируДимань, Тетяна Миколаївна; Dyman, Tatyana; Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila
2005Спосіб гальмування автоокиснення молочного жируДимань, Тетяна Миколаївна; Dyman, Tatyana; Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila