Перегляд зібрання за групою - Теми raw materials

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 20 із 27  далі >
Дата випускуНазваАвтор(и)
2013Scientific bases of production and use of biofuel in agroecosystemsGolub, Gennadii; Голуб, Геннадій Анатолійович; Dubrovin, Valery; Дубровін, Валерій Олександрович; Kukharets, Savelii; Кухарець, Савелій Миколайович; Marus, Oleg; Марус, Олег Анатолійович; Pavlenko, Maxim; Павленко, Максим Юрійович; Chuba, Viacheslav; Чуба, В'ячеслав Володимирович
2024Аналіз та організація технології виробництва курячих консервівДембіцький, Владислав Русланович; Dembitskyi, Vladyslav
2023Аналіз та удосконалення технології адигейського сиру в умовах ТОВ «Мілк Груп»Дудка, Валерія Олександрівна; Dudka, Valeriia
2023Аналіз та удосконалення технології виробництва безалкогольного напою «Живчик Яблуко» на ПрАТ «Оболонь»Чернюк, Тетяна Вікторівна; Chernyuk, Tatyana
2023Аналіз та удосконалення технології виробництва лимонаду на ПрАТ «Фірма Полтавпиво»Паращук, Анна Олександрівна; Paraschuk, Anna
2023Аналіз та удосконалення технології грудинки «Пікантної» в умовах ФОП «Маршалок»Коломієць, Ілона Олегівна; Kolomiiets, Ilona
2020Аналіз та удосконалення технології кисломолочного продукту ТМ «Агуша» Київської областіФелоненко, Павло Олегович; Felonenko, Pavlo
2023Аналіз та удосконалення технології пресованих хлібопекарських дріжджів в умовах ПрАТ «Компанії Ензим»Ненько, Сергій Олександрович; Nenko, Serhii
2023Аналіз та удосконалення технології рибної консерви в умовах компанії «ІНТЕРРИБФЛОТ» Київської областіМалина, Роман Миколайович; Malyna, Roman
2023Аналіз та удосконалення технології розсільних сирів в умовах ТОВ «Аверса-Вінниця»Саченко, Вероніка Олександрівна; Sachenko, Veronika
2020Аналіз та удосконалення технології суміші рослинно-вершкової з какао «Шоколадна» в ТМ «Сладосвіт» Черкаської областіАфанасьєва, Оксана В’ячеславівна; Afanasieva, Oksana
2023Аналіз та удосконалення технології томатів маринованих домашніх в умовах ПАТ «Білоцерківський консервний завод»Василенко, Дмитро Миколайович; Vasylenko, Dmytro
2020Аналіз та удосконалення технології фруктових цукатів в ТМ «Сетно» Київської областіСавченко, Юлія Іванівна; Savchenko, Yuliia
2023Вивчення та покращення технології сосисокМартиненко, Інна Олександрівна; Martynenko, Inna
2023Запровадження системи логістичного управління на підприємстві (за матеріалами ТОВ «КЗН «Росинка»)Носов, Анатолій Володимирович; Nosov, Anatoliy
2024Організація виробництва варено-копчених ковбасГулідов, Олександр Вікторович; Gulidov, Oleksandr
2024Організація виробництва йогурту функціонального призначенняГранатюк, В’ячеслав Олександрович; Hranatiuk, Viacheslav
2024Організація виробництва макаронТищенко, Дмитро Віталійович; Tyshchenko, Dmytro
2024Організація виробництва мармеладуБатуріна, Валерія Олексіївна; Baturina, Valeriia
2024Організація виробництва напівфабрикатів (піци)Симокінь, Валентин Юрійович; Symokin, Valentyn