Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Перегляд зібрання за групою - Теми raw materials
Перейти до:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
або ж введіть декілька перших літер:
Сортування:
по заголовку
за датою випуску
за датою збереження
Впорядкування:
за зростанням
за спаданням
Вивести на сторінку:
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Автори:
Усі
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Результати 1 до 20 із 27
далі >
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2013
Scientific bases of production and use of biofuel in agroecosystems
Golub, Gennadii
;
Голуб, Геннадій Анатолійович
;
Dubrovin, Valery
;
Дубровін, Валерій Олександрович
;
Kukharets, Savelii
;
Кухарець, Савелій Миколайович
;
Marus, Oleg
;
Марус, Олег Анатолійович
;
Pavlenko, Maxim
;
Павленко, Максим Юрійович
;
Chuba, Viacheslav
;
Чуба, В'ячеслав Володимирович
2024
Аналіз та організація технології виробництва курячих консервів
Дембіцький, Владислав Русланович
;
Dembitskyi, Vladyslav
2023
Аналіз та удосконалення технології адигейського сиру в умовах ТОВ «Мілк Груп»
Дудка, Валерія Олександрівна
;
Dudka, Valeriia
2023
Аналіз та удосконалення технології виробництва безалкогольного напою «Живчик Яблуко» на ПрАТ «Оболонь»
Чернюк, Тетяна Вікторівна
;
Chernyuk, Tatyana
2023
Аналіз та удосконалення технології виробництва лимонаду на ПрАТ «Фірма Полтавпиво»
Паращук, Анна Олександрівна
;
Paraschuk, Anna
2023
Аналіз та удосконалення технології грудинки «Пікантної» в умовах ФОП «Маршалок»
Коломієць, Ілона Олегівна
;
Kolomiiets, Ilona
2020
Аналіз та удосконалення технології кисломолочного продукту ТМ «Агуша» Київської області
Фелоненко, Павло Олегович
;
Felonenko, Pavlo
2023
Аналіз та удосконалення технології пресованих хлібопекарських дріжджів в умовах ПрАТ «Компанії Ензим»
Ненько, Сергій Олександрович
;
Nenko, Serhii
2023
Аналіз та удосконалення технології рибної консерви в умовах компанії «ІНТЕРРИБФЛОТ» Київської області
Малина, Роман Миколайович
;
Malyna, Roman
2023
Аналіз та удосконалення технології розсільних сирів в умовах ТОВ «Аверса-Вінниця»
Саченко, Вероніка Олександрівна
;
Sachenko, Veronika
2020
Аналіз та удосконалення технології суміші рослинно-вершкової з какао «Шоколадна» в ТМ «Сладосвіт» Черкаської області
Афанасьєва, Оксана В’ячеславівна
;
Afanasieva, Oksana
2023
Аналіз та удосконалення технології томатів маринованих домашніх в умовах ПАТ «Білоцерківський консервний завод»
Василенко, Дмитро Миколайович
;
Vasylenko, Dmytro
2020
Аналіз та удосконалення технології фруктових цукатів в ТМ «Сетно» Київської області
Савченко, Юлія Іванівна
;
Savchenko, Yuliia
2023
Вивчення та покращення технології сосисок
Мартиненко, Інна Олександрівна
;
Martynenko, Inna
2023
Запровадження системи логістичного управління на підприємстві (за матеріалами ТОВ «КЗН «Росинка»)
Носов, Анатолій Володимирович
;
Nosov, Anatoliy
2024
Організація виробництва варено-копчених ковбас
Гулідов, Олександр Вікторович
;
Gulidov, Oleksandr
2024
Організація виробництва йогурту функціонального призначення
Гранатюк, В’ячеслав Олександрович
;
Hranatiuk, Viacheslav
2024
Організація виробництва макарон
Тищенко, Дмитро Віталійович
;
Tyshchenko, Dmytro
2024
Організація виробництва мармеладу
Батуріна, Валерія Олексіївна
;
Baturina, Valeriia
2024
Організація виробництва напівфабрикатів (піци)
Симокінь, Валентин Юрійович
;
Symokin, Valentyn