Перегляд зібрання за групою - Теми organoleptic indicators

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 20 із 24  далі >
Дата випускуНазваАвтор(и)
2022Quality Evaluation Research of Low-Calorie Milk Ice CreamНаріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy; Ломова, Неоніла Миколаївна; Lomova, Neonila; Рудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Мінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina
2023Аналіз та удосконалення технології адигейського сиру в умовах ТОВ «Мілк Груп»Дудка, Валерія Олександрівна; Dudka, Valeriia
2023Аналіз та удосконалення технології грудинки «Пікантної» в умовах ФОП «Маршалок»Коломієць, Ілона Олегівна; Kolomiiets, Ilona
2023Аналіз та удосконалення технології пресованих хлібопекарських дріжджів в умовах ПрАТ «Компанії Ензим»Ненько, Сергій Олександрович; Nenko, Serhii
2023Аналіз та удосконалення технології рибної консерви в умовах компанії «ІНТЕРРИБФЛОТ» Київської областіМалина, Роман Миколайович; Malyna, Roman
2023Аналіз та удосконалення технології розсільних сирів в умовах ТОВ «Аверса-Вінниця»Саченко, Вероніка Олександрівна; Sachenko, Veronika
2023Аналіз та удосконалення технології томатів маринованих домашніх в умовах ПАТ «Білоцерківський консервний завод»Василенко, Дмитро Миколайович; Vasylenko, Dmytro
2023Вивчення та покращення технології сосисокМартиненко, Інна Олександрівна; Martynenko, Inna
2022Значення органолептичних показників води у технології утримання та вирощування австралійського червоноклешневого рака Cherax Quadricarinatus (Vonmartens, 1868)Жарчинська, Валерія Сергіївна; Zharchynska, Valeriia; Гриневич, Наталія Євгеніївна; Grynevych, Nataliia
2024Організація виробництва йогурту функціонального призначенняГранатюк, В’ячеслав Олександрович; Hranatiuk, Viacheslav
2024Організація виробництва макаронТищенко, Дмитро Віталійович; Tyshchenko, Dmytro
2024Організація виробництва мармеладуБатуріна, Валерія Олексіївна; Baturina, Valeriia
2024Організація виробництва напівфабрикатів (піци)Симокінь, Валентин Юрійович; Symokin, Valentyn
2024Організація виробництва пельменівЗолочевський, Дмитро Сергійович; Zolochevskyi, Dmytro
2024Організація виробництва розсільного сируЗагородня, Анастасія Сергіївна; Zagorodnya, Anastasiia
2024Організація виробництва соєвого соусуПаценко, Артем Віталійович; Patsenko, Artem
2024Організація виробництва цукруОсіпчук, Вадим Михайлович; Osipchuk, Vadym
2024Організація технологічних процесів локшини швидкого приготуванняГоробець, Андрій Олегович; Horobets, Andrii
2024Організація технології маринованих грибівКузнецов, Олег Борисович; Kuznetsov, Oleh
2024Організація технології сосисок з сиромБуценко, Роман Сергійович; Butsenko, Roman