Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/993
Назва: Теоретико-організаційні підходи до формування стійкості виробництва зернових культур в сільськогосподарських підприємствах
Інші назви: Theoretical and organizational approaches to the formation of production stability of grain crops at agricultural enterprises
Автори: Рудич, Оксана Олександрівна
Rudych, Oksana
Герасименко, Ірина Олександрівна
Herasymenko, Iryna
Ткаченко, Катерина Віталіївна
Tkachenko, Kateryna
Ключові слова: сільськогосподарське підприємство;зернові культури;стійкість;фактори управління економічною стійкістю;agricultural enterprise;grain crops;sustainability;factors of economic stability management
Дата публікації: 2017
Видавництво: Подільський державний аграрно-технічний університет, Хмельницький економічний університет, Інститут економіки, технологій і підприємництва, Тернопільська державна сільськогосподарська дослідна станція, Інститут кормів та сільського господарства Поділля
Короткий огляд (реферат): Розглянуто стійкість зернового господарства як найважливішого показника розвитку, що відображає ступінь стабільності та ефективності господарської діяльності підприємств. Наведено основні фактори, що впливають на виробництво зерна: економічні, організаційні, екологічні, управлінські, інформаційні, інноваційні, соціальні. Визначено та проаналізовано вплив групи факторів, що впливають на підвищення ефективності та стійкості зерновиробництва. Запропоновано пріоритетний напрямок забезпечення стійкості зерновиробництва формування і розвиток територіальних кластерів. The stability of grain economy as the most important indicator of development is considered, which reflects the degree of stability and efficiency of economic activity of enterprises. The main factors influencing grain production are economic, organizational, ecological, managerial, informational, innovative, social. The influence of a group of factors influencing on increase of efficiency and stability of grain production is determined and analyzed. The priority direction of ensuring grain industry stability is the proposed formation and development of territorial clusters.
Опис: Рудич О.О. Теоретико-організаційні підходи до формування стійкості виробництва зернових культур в сільськогосподарських підприємствах / О.О.Рудич, І.О.Герасименко, К.В. Ткаченко // Інноваційна економіка. –2017. – № 1-2 (67). – С. 53-59.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/993
ISSN: 2309-1533
УДК: 631.155:330.36
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
teoretyko-organizaciyni.pdf564,5 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.