Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/993
Title: Теоретико-організаційні підходи до формування стійкості виробництва зернових культур в сільськогосподарських підприємствах
Other Titles: Theoretical and organizational approaches to the formation of production stability of grain crops at agricultural enterprises
Authors: Рудич, Оксана Олександрівна
Rudych, Oksana
Герасименко, Ірина Олександрівна
Herasymenko, Iryna
Ткаченко, Катерина Віталіївна
Tkachenko, Kateryna
Keywords: сільськогосподарське підприємство;зернові культури;стійкість;фактори управління економічною стійкістю;agricultural enterprise;grain crops;sustainability;factors of economic stability management
Issue Date: 2017
Publisher: Подільський державний аграрно-технічний університет, Хмельницький економічний університет, Інститут економіки, технологій і підприємництва, Тернопільська державна сільськогосподарська дослідна станція, Інститут кормів та сільського господарства Поділля
Abstract: Розглянуто стійкість зернового господарства як найважливішого показника розвитку, що відображає ступінь стабільності та ефективності господарської діяльності підприємств. Наведено основні фактори, що впливають на виробництво зерна: економічні, організаційні, екологічні, управлінські, інформаційні, інноваційні, соціальні. Визначено та проаналізовано вплив групи факторів, що впливають на підвищення ефективності та стійкості зерновиробництва. Запропоновано пріоритетний напрямок забезпечення стійкості зерновиробництва формування і розвиток територіальних кластерів. The stability of grain economy as the most important indicator of development is considered, which reflects the degree of stability and efficiency of economic activity of enterprises. The main factors influencing grain production are economic, organizational, ecological, managerial, informational, innovative, social. The influence of a group of factors influencing on increase of efficiency and stability of grain production is determined and analyzed. The priority direction of ensuring grain industry stability is the proposed formation and development of territorial clusters.
Description: Рудич О.О. Теоретико-організаційні підходи до формування стійкості виробництва зернових культур в сільськогосподарських підприємствах / О.О.Рудич, І.О.Герасименко, К.В. Ткаченко // Інноваційна економіка. –2017. – № 1-2 (67). – С. 53-59.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/993
ISSN: 2309-1533
metadata.dc.identifier.udc: 631.155:330.36
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
teoretyko-organizaciyni.pdf564,5 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.