Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/993
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorРудич, Оксана Олександрівна-
dc.contributor.authorRudych, Oksana-
dc.contributor.authorГерасименко, Ірина Олександрівна-
dc.contributor.authorHerasymenko, Iryna-
dc.contributor.authorТкаченко, Катерина Віталіївна-
dc.contributor.authorTkachenko, Kateryna-
dc.date.accessioned2018-07-20T11:39:29Z-
dc.date.available2018-07-20T11:39:29Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.issn2309-1533-
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/993-
dc.descriptionРудич О.О. Теоретико-організаційні підходи до формування стійкості виробництва зернових культур в сільськогосподарських підприємствах / О.О.Рудич, І.О.Герасименко, К.В. Ткаченко // Інноваційна економіка. –2017. – № 1-2 (67). – С. 53-59.uk_UA
dc.description.abstractРозглянуто стійкість зернового господарства як найважливішого показника розвитку, що відображає ступінь стабільності та ефективності господарської діяльності підприємств. Наведено основні фактори, що впливають на виробництво зерна: економічні, організаційні, екологічні, управлінські, інформаційні, інноваційні, соціальні. Визначено та проаналізовано вплив групи факторів, що впливають на підвищення ефективності та стійкості зерновиробництва. Запропоновано пріоритетний напрямок забезпечення стійкості зерновиробництва формування і розвиток територіальних кластерів. The stability of grain economy as the most important indicator of development is considered, which reflects the degree of stability and efficiency of economic activity of enterprises. The main factors influencing grain production are economic, organizational, ecological, managerial, informational, innovative, social. The influence of a group of factors influencing on increase of efficiency and stability of grain production is determined and analyzed. The priority direction of ensuring grain industry stability is the proposed formation and development of territorial clusters.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherПодільський державний аграрно-технічний університет, Хмельницький економічний університет, Інститут економіки, технологій і підприємництва, Тернопільська державна сільськогосподарська дослідна станція, Інститут кормів та сільського господарства Поділляuk_UA
dc.subjectсільськогосподарське підприємствоuk_UA
dc.subjectзернові культуриuk_UA
dc.subjectстійкістьuk_UA
dc.subjectфактори управління економічною стійкістюuk_UA
dc.subjectagricultural enterpriseuk_UA
dc.subjectgrain cropsuk_UA
dc.subjectsustainabilityuk_UA
dc.subjectfactors of economic stability managementuk_UA
dc.titleТеоретико-організаційні підходи до формування стійкості виробництва зернових культур в сільськогосподарських підприємствахuk_UA
dc.title.alternativeTheoretical and organizational approaches to the formation of production stability of grain crops at agricultural enterprisesuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
dc.identifier.udc631.155:330.36uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
teoretyko-organizaciyni.pdf564,5 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.