Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9365
Назва: Порівняльна оцінка якості молока, одержаного в умовах особистих господарств населення та сільськогосподарських підприємств
Інші назви: Comparative evaluation of the quality of milk obtained in the conditions of private households and agricultural enterprises
Автори: Хіцька, Оксана Анатоліївна
Khitska, Oksana
Джміль, Володимир Іванович
Dzhmil, Volodymyr
Старосвєт, Марина Ігорівна
Starosviet, Maryna
Ключові слова: якість молока;молоко;ветеринарно-санітарна експертиза молока;безпека;milk quality;milk;veterinary and sanitary examination of milk;security
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Хіцька О.А. Порівняльна оцінка якості молока, одержаного в умовах особистих господарств населення та сільськогосподарських підприємств / О.А. Хіцька, В.І. Джміль, М.І. Старосвєт // Збірник матеріалів ІІІ Міжнародної наук.-практ. конф. «Актуальні аспекти розвитку науки і освіти» ( Одеський державний аграрний університет, 09–10 листопада 2023 р.). – Одеса, 2023. - С.146-148.
Короткий огляд (реферат): Якість молока залежить від того, за яких умов його отримують, транспортують, зберігають і переробляють. Зокрема, важливими факторами, які впливають на якість та безпечність молока є гігієна утримання, годівлі, доїння, стан здоров’я корів, гігієна первинного оброблення молока, особиста гігієна та здоров’я людей - працівників молочнотоварної ферми чи господарів тварин власних підсобних господарств.
Опис: The quality of milk depends on the conditions under which it is received, transported, stored and processed. In particular, important factors that affect the quality and the safety of milk is the hygiene of keeping, feeding, milking, the state of health of cows, hygiene primary processing of milk, personal hygiene and health of people - employees of a dairy farm or owners of animals of their own subsidiary farms.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9365
УДК: 614.31:637.12/.3:006.83
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
porivnjal'na_ocinka.pdf776,14 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.