Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9365
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorХіцька, Оксана Анатоліївна-
dc.contributor.authorKhitska, Oksana-
dc.contributor.authorДжміль, Володимир Іванович-
dc.contributor.authorDzhmil, Volodymyr-
dc.contributor.authorСтаросвєт, Марина Ігорівна-
dc.contributor.authorStarosviet, Maryna-
dc.date.accessioned2024-01-17T08:58:06Z-
dc.date.available2024-01-17T08:58:06Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationХіцька О.А. Порівняльна оцінка якості молока, одержаного в умовах особистих господарств населення та сільськогосподарських підприємств / О.А. Хіцька, В.І. Джміль, М.І. Старосвєт // Збірник матеріалів ІІІ Міжнародної наук.-практ. конф. «Актуальні аспекти розвитку науки і освіти» ( Одеський державний аграрний університет, 09–10 листопада 2023 р.). – Одеса, 2023. - С.146-148.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9365-
dc.descriptionThe quality of milk depends on the conditions under which it is received, transported, stored and processed. In particular, important factors that affect the quality and the safety of milk is the hygiene of keeping, feeding, milking, the state of health of cows, hygiene primary processing of milk, personal hygiene and health of people - employees of a dairy farm or owners of animals of their own subsidiary farms.uk_UA
dc.description.abstractЯкість молока залежить від того, за яких умов його отримують, транспортують, зберігають і переробляють. Зокрема, важливими факторами, які впливають на якість та безпечність молока є гігієна утримання, годівлі, доїння, стан здоров’я корів, гігієна первинного оброблення молока, особиста гігієна та здоров’я людей - працівників молочнотоварної ферми чи господарів тварин власних підсобних господарств.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectякість молокаuk_UA
dc.subjectмолокоuk_UA
dc.subjectветеринарно-санітарна експертиза молокаuk_UA
dc.subjectбезпекаuk_UA
dc.subjectmilk qualityuk_UA
dc.subjectmilkuk_UA
dc.subjectveterinary and sanitary examination of milkuk_UA
dc.subjectsecurityuk_UA
dc.titleПорівняльна оцінка якості молока, одержаного в умовах особистих господарств населення та сільськогосподарських підприємствuk_UA
dc.title.alternativeComparative evaluation of the quality of milk obtained in the conditions of private households and agricultural enterprisesuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc614.31:637.12/.3:006.83uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
porivnjal'na_ocinka.pdf776,14 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.