Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9181
Назва: Гiгiєнiчнi вимоги до виробництва м᾽яса птицi подрiбненого та визначення його фальсифiкацiї
Інші назви: Hygienic requirements for the production of minced poultry meat and determination of its falsification
Автори: Богатко, Альона Федорівна
Bogatko, Aliona
Богатко, Дмитро Леонідович
Bogatko, Dmytro
Ключові слова: виробництво м᾽яса птици;м᾽ясо;птиця;ветеринарно-санітарна експертиза;ветеринарно-санітарна експертиза м᾽яса;production of poultry meat;meat;bird;veterinary and sanitary examination;veterinary and sanitary examination of meat
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Богатко А.Ф. Гiгiєнiчнi вимоги до виробництва м᾽яса птицi подрiбненого та визначення його фальсифiкацi / А.Ф. Богатко, Д.Л. Богатко // Матеріали Х щорічної Всеукраїнської наук.-практ. конф. «Наукові читання 2023. Еколого-регіональні проблеми сучасного тваринництва та ветеринарної медицини ( 16 листопада 2023 р.). - Житомир: Поліський національний університет, 2023. – С.231-233.
Короткий огляд (реферат): Виробництво м᾽яса птиці в Україні є досить перспективною галуззю сільського господарства. Засади ринкової політики регламентують отримання безпечної та якісної продукції з мяса птиці, зокрема мяса та продуктів забою курчатбройлерів. На Держпродспоживслужбу покладено завдання щодо ризик-орієнтованого контролю за дотриманням належних гігієнічних вимог під час виробництва м᾽яса птиці та його обігу за реалізації у супермаркетах, магазинах та використання його в закладах ресторанного бізнесу (Prylipko et al., 2019; Radionova, 2016).
Опис: Meat production Poultry in Ukraine is a rather promising branch of agriculture. The principles of market policy regulate obtaining safe and high-quality products from poultry meat, in particular meat and slaughter products of broiler chickens. The State Production and Consumer Service is assigned the task of risk-oriented control over compliance with proper hygienic requirements during the production of poultry meat and its circulation for sale in supermarkets, shops and its use in restaurant business establishments (Prylipko et al., 2019; Radionova, 2016).
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9181
УДК: 631.14:637.5:636.5
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
gigijenichni_vymogy.pdf207,69 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.