Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9181
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБогатко, Альона Федорівна-
dc.contributor.authorBogatko, Aliona-
dc.contributor.authorБогатко, Дмитро Леонідович-
dc.contributor.authorBogatko, Dmytro-
dc.date.accessioned2023-12-05T08:44:00Z-
dc.date.available2023-12-05T08:44:00Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationБогатко А.Ф. Гiгiєнiчнi вимоги до виробництва м᾽яса птицi подрiбненого та визначення його фальсифiкацi / А.Ф. Богатко, Д.Л. Богатко // Матеріали Х щорічної Всеукраїнської наук.-практ. конф. «Наукові читання 2023. Еколого-регіональні проблеми сучасного тваринництва та ветеринарної медицини ( 16 листопада 2023 р.). - Житомир: Поліський національний університет, 2023. – С.231-233.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9181-
dc.descriptionMeat production Poultry in Ukraine is a rather promising branch of agriculture. The principles of market policy regulate obtaining safe and high-quality products from poultry meat, in particular meat and slaughter products of broiler chickens. The State Production and Consumer Service is assigned the task of risk-oriented control over compliance with proper hygienic requirements during the production of poultry meat and its circulation for sale in supermarkets, shops and its use in restaurant business establishments (Prylipko et al., 2019; Radionova, 2016).uk_UA
dc.description.abstractВиробництво м᾽яса птиці в Україні є досить перспективною галуззю сільського господарства. Засади ринкової політики регламентують отримання безпечної та якісної продукції з мяса птиці, зокрема мяса та продуктів забою курчатбройлерів. На Держпродспоживслужбу покладено завдання щодо ризик-орієнтованого контролю за дотриманням належних гігієнічних вимог під час виробництва м᾽яса птиці та його обігу за реалізації у супермаркетах, магазинах та використання його в закладах ресторанного бізнесу (Prylipko et al., 2019; Radionova, 2016).uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectвиробництво м᾽яса птициuk_UA
dc.subjectм᾽ясоuk_UA
dc.subjectптицяuk_UA
dc.subjectветеринарно-санітарна експертизаuk_UA
dc.subjectветеринарно-санітарна експертиза м᾽ясаuk_UA
dc.subjectproduction of poultry meatuk_UA
dc.subjectmeatuk_UA
dc.subjectbirduk_UA
dc.subjectveterinary and sanitary examinationuk_UA
dc.subjectveterinary and sanitary examination of meatuk_UA
dc.titleГiгiєнiчнi вимоги до виробництва м᾽яса птицi подрiбненого та визначення його фальсифiкацiїuk_UA
dc.title.alternativeHygienic requirements for the production of minced poultry meat and determination of its falsificationuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc631.14:637.5:636.5uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
gigijenichni_vymogy.pdf207,69 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.