Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8701| Назва: | Проблеми екологічної безпечності харчових продуктів в Україні |
| Інші назви: | Problems of ecological safety of food products in Ukraine |
| Автори: | Букалова, Наталія Володимирівна Bukalova, Natalia Богатко, Надія Михайлівна Bogatko, Nadiіa Приліпко, Тетяна Миколаївна Prilipko, Tetiana |
| Ключові слова: | екологічна безпечность;харчові продукти;якість;експертиза;food;environmental safety;quality;expertise |
| Дата публікації: | 2023 |
| Видавництво: | ЛНУВМБ імені С.З. Гжицького |
| Бібліографічний опис: | Букалова Н.В. Проблеми екологічної безпечності харчових продуктів в Україні / Н.В. Букалова, Н.М. Богатко, Т.М. Приліпко // Науково-практична онлайн конференція «Безпечність та якість харчових продуктів у концепції «Єдине здоров’я» (ЛНУВМБ імені С.З. Гжицького, 1‐2 червня 2023 р.). - Львів, 2023. - С.10-11. |
| Короткий огляд (реферат): | Питання безпечності харчових продуктів і продовольчої безпеки нерозривно пов’язані. Небезпечні продукти харчування породжують порочне коло хвороб людей, а потенційне джерело емісії шкідливих речовин у продовольчу сировину і продукти харчування – навколишнє середовище. |
| Опис: | Safety issues food products and food safety are inextricably linked. Dangerous products nutrition creates a vicious circle of human diseases, and a potential source of emission of harmful substances in food raw materials and food products - environment. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8701 |
| УДК: | 614.31:338.432:631.95 |
| Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| problemy_ekologichnoi'.pdf | 263,89 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.