Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8701
Назва: Проблеми екологічної безпечності харчових продуктів в Україні
Інші назви: Problems of ecological safety of food products in Ukraine
Автори: Букалова, Наталія Володимирівна
Bukalova, Natalia
Богатко, Надія Михайлівна
Bogatko, Nadiіa
Приліпко, Тетяна Миколаївна
Prilipko, Tetiana
Ключові слова: екологічна безпечность;харчові продукти;якість;експертиза;food;environmental safety;quality;expertise
Дата публікації: 2023
Видавництво: ЛНУВМБ імені С.З. Гжицького
Бібліографічний опис: Букалова Н.В. Проблеми екологічної безпечності харчових продуктів в Україні / Н.В. Букалова, Н.М. Богатко, Т.М. Приліпко // Науково-практична онлайн конференція «Безпечність та якість харчових продуктів у концепції «Єдине здоров’я» (ЛНУВМБ імені С.З. Гжицького, 1‐2 червня 2023 р.). - Львів, 2023. - С.10-11.
Короткий огляд (реферат): Питання безпечності харчових продуктів і продовольчої безпеки нерозривно пов’язані. Небезпечні продукти харчування породжують порочне коло хвороб людей, а потенційне джерело емісії шкідливих речовин у продовольчу сировину і продукти харчування – навколишнє середовище.
Опис: Safety issues food products and food safety are inextricably linked. Dangerous products nutrition creates a vicious circle of human diseases, and a potential source of emission of harmful substances in food raw materials and food products - environment.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8701
УДК: 614.31:338.432:631.95
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
problemy_ekologichnoi'.pdf263,89 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.