Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8701
Title: Проблеми екологічної безпечності харчових продуктів в Україні
Other Titles: Problems of ecological safety of food products in Ukraine
Authors: Букалова, Наталія Володимирівна
Bukalova, Natalia
Богатко, Надія Михайлівна
Bogatko, Nadiіa
Приліпко, Тетяна Миколаївна
Prilipko, Tetiana
Keywords: екологічна безпечность;харчові продукти;якість;експертиза;food;environmental safety;quality;expertise
Issue Date: 2023
Publisher: ЛНУВМБ імені С.З. Гжицького
Citation: Букалова Н.В. Проблеми екологічної безпечності харчових продуктів в Україні / Н.В. Букалова, Н.М. Богатко, Т.М. Приліпко // Науково-практична онлайн конференція «Безпечність та якість харчових продуктів у концепції «Єдине здоров’я» (ЛНУВМБ імені С.З. Гжицького, 1‐2 червня 2023 р.). - Львів, 2023. - С.10-11.
Abstract: Питання безпечності харчових продуктів і продовольчої безпеки нерозривно пов’язані. Небезпечні продукти харчування породжують порочне коло хвороб людей, а потенційне джерело емісії шкідливих речовин у продовольчу сировину і продукти харчування – навколишнє середовище.
Description: Safety issues food products and food safety are inextricably linked. Dangerous products nutrition creates a vicious circle of human diseases, and a potential source of emission of harmful substances in food raw materials and food products - environment.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8701
metadata.dc.identifier.udc: 614.31:338.432:631.95
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
problemy_ekologichnoi'.pdf263,89 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.