Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7753
Title: Аналіз небезпечних факторів упродовж технологічного процесу виробництва ковбасних виробів
Other Titles: Analysis of hazardous factors during the technological process of sausage production
Authors: Мушенко, Владислав Олександрович
Mushenko, Vladyslav
Хіцька, Оксана Анатоліївна
Khitska, Oksana
Keywords: ковбасні вироби;небезпечні фактори;безпечність;НАССР;sausage products;dangerous factors;safety
Issue Date: 2021
Publisher: БНАУ
Citation: Мушенко В.О. Аналіз небезпечних факторів упродовж технологічного процесу виробництва ковбасних виробів / В.О. Мушенко, О.А. Хіцька // Міжнар. наук.-практ. конф. магістрантів "Наукові пошуки молоді у XXI столітті. Актуальні проблеми ветеринарної медицини" (БНАУ,18 листопада 2021 р.). - Біла Церква, 2021. - С.19-20.
Abstract: Наведений аналіз небезпечних факторів упродовж технологічного процесу виробництва ковбасних виробів у відповідності до вимог національного харчового законодавства щодо дотримання принципів системи НАССР.
Description: The analysis of hazardous factors during the technological process of production is given sausage products in accordance with the requirements of national food law for compliance principles of the HACCP system.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7753
metadata.dc.identifier.udc: 636.09:614.31:637.051:006
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
analiz_nebezpechnyh.pdf557,07 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.