Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7753
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМушенко, Владислав Олександрович-
dc.contributor.authorMushenko, Vladyslav-
dc.contributor.authorХіцька, Оксана Анатоліївна-
dc.contributor.authorKhitska, Oksana-
dc.date.accessioned2022-06-18T08:13:21Z-
dc.date.available2022-06-18T08:13:21Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationМушенко В.О. Аналіз небезпечних факторів упродовж технологічного процесу виробництва ковбасних виробів / В.О. Мушенко, О.А. Хіцька // Міжнар. наук.-практ. конф. магістрантів "Наукові пошуки молоді у XXI столітті. Актуальні проблеми ветеринарної медицини" (БНАУ,18 листопада 2021 р.). - Біла Церква, 2021. - С.19-20.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7753-
dc.descriptionThe analysis of hazardous factors during the technological process of production is given sausage products in accordance with the requirements of national food law for compliance principles of the HACCP system.uk_UA
dc.description.abstractНаведений аналіз небезпечних факторів упродовж технологічного процесу виробництва ковбасних виробів у відповідності до вимог національного харчового законодавства щодо дотримання принципів системи НАССР.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБНАУuk_UA
dc.subjectковбасні виробиuk_UA
dc.subjectнебезпечні факториuk_UA
dc.subjectбезпечністьuk_UA
dc.subjectНАССРuk_UA
dc.subjectsausage productsuk_UA
dc.subjectdangerous factorsuk_UA
dc.subjectsafetyuk_UA
dc.titleАналіз небезпечних факторів упродовж технологічного процесу виробництва ковбасних виробівuk_UA
dc.title.alternativeAnalysis of hazardous factors during the technological process of sausage productionuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc636.09:614.31:637.051:006uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
analiz_nebezpechnyh.pdf557,07 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.