Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7753
Назва: Аналіз небезпечних факторів упродовж технологічного процесу виробництва ковбасних виробів
Інші назви: Analysis of hazardous factors during the technological process of sausage production
Автори: Мушенко, Владислав Олександрович
Mushenko, Vladyslav
Хіцька, Оксана Анатоліївна
Khitska, Oksana
Ключові слова: ковбасні вироби;небезпечні фактори;безпечність;НАССР;sausage products;dangerous factors;safety
Дата публікації: 2021
Видавництво: БНАУ
Бібліографічний опис: Мушенко В.О. Аналіз небезпечних факторів упродовж технологічного процесу виробництва ковбасних виробів / В.О. Мушенко, О.А. Хіцька // Міжнар. наук.-практ. конф. магістрантів "Наукові пошуки молоді у XXI столітті. Актуальні проблеми ветеринарної медицини" (БНАУ,18 листопада 2021 р.). - Біла Церква, 2021. - С.19-20.
Короткий огляд (реферат): Наведений аналіз небезпечних факторів упродовж технологічного процесу виробництва ковбасних виробів у відповідності до вимог національного харчового законодавства щодо дотримання принципів системи НАССР.
Опис: The analysis of hazardous factors during the technological process of production is given sausage products in accordance with the requirements of national food law for compliance principles of the HACCP system.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7753
УДК: 636.09:614.31:637.051:006
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
analiz_nebezpechnyh.pdf557,07 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.