Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7726
Назва: Показники якості та товарознавча оцінка маринованих грибів
Інші назви: Quality indicators and commodity evaluation of marinated mushrooms
Автори: Лагода, Олександр Oлександрович
Lagoda, Oleksandr
Джміль, Володимир Іванович
Dzhmil, Volodymyr
Ключові слова: риби;товарознавча оцінка;якість;шампіньйони;поживність;органолептика;fish;commodity assessment;quality;mushrooms;nutritional value;organoleptics
Дата публікації: 2021
Видавництво: БНАУ
Бібліографічний опис: Лагода О.О. Показники якості та товарознавча оцінка маринованих грибів / О.О. Лагода, В.І. Джміль // Міжнар. наук.-практ. конф. магістрантів "Наукові пошуки молоді у XXI столітті. Актуальні проблеми ветеринарної медицини" (БНАУ,18 листопада 2021 р.). - Біла Церква, 2021. - С.15-17.
Короткий огляд (реферат): В тезах викладено результати досліджень якості та товарознавча оцінка шампіньйонів маринованих виготовлених під торговою маркою «Своя Лінія», яка реалізувалася в роздрібній торгівлі мережі супермаркетів АТБ міста Біла Церква.
Опис: The abstracts present the results of quality research and commodity evaluation of mushrooms marinated made under the brand name "Svoya Liniya", which was sold in retail chains supermarkets ATB Bila Tserkva.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7726
УДК: 636:614.31:635.8
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
pokaznyky_jakosti_ta_tovaroznavcha.pdf568,7 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.