Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7726
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛагода, Олександр Oлександрович-
dc.contributor.authorLagoda, Oleksandr-
dc.contributor.authorДжміль, Володимир Іванович-
dc.contributor.authorDzhmil, Volodymyr-
dc.date.accessioned2022-06-17T08:30:43Z-
dc.date.available2022-06-17T08:30:43Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationЛагода О.О. Показники якості та товарознавча оцінка маринованих грибів / О.О. Лагода, В.І. Джміль // Міжнар. наук.-практ. конф. магістрантів "Наукові пошуки молоді у XXI столітті. Актуальні проблеми ветеринарної медицини" (БНАУ,18 листопада 2021 р.). - Біла Церква, 2021. - С.15-17.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7726-
dc.descriptionThe abstracts present the results of quality research and commodity evaluation of mushrooms marinated made under the brand name "Svoya Liniya", which was sold in retail chains supermarkets ATB Bila Tserkva.uk_UA
dc.description.abstractВ тезах викладено результати досліджень якості та товарознавча оцінка шампіньйонів маринованих виготовлених під торговою маркою «Своя Лінія», яка реалізувалася в роздрібній торгівлі мережі супермаркетів АТБ міста Біла Церква.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБНАУuk_UA
dc.subjectрибиuk_UA
dc.subjectтоварознавча оцінкаuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectшампіньйониuk_UA
dc.subjectпоживністьuk_UA
dc.subjectорганолептикаuk_UA
dc.subjectfishuk_UA
dc.subjectcommodity assessmentuk_UA
dc.subjectqualityuk_UA
dc.subjectmushroomsuk_UA
dc.subjectnutritional valueuk_UA
dc.subjectorganolepticsuk_UA
dc.titleПоказники якості та товарознавча оцінка маринованих грибівuk_UA
dc.title.alternativeQuality indicators and commodity evaluation of marinated mushroomsuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc636:614.31:635.8uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
pokaznyky_jakosti_ta_tovaroznavcha.pdf568,7 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.