Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6897
Title: Застосування ферментного препарату β-галактози для отримання згущеного низьколактозного молочного продукту зі зниженим вмістом жиру
Other Titles: The use of the enzyme preparation of β-galactose to obtain a condensed low-lactose dairy product with low fat content
Authors: Вежлівцева, Світлана Петрівна
Vezhlivtseva, Svitlana
Мінорова, Антоніна Володимирівна
Minorova, Antonina
Наріжний, Сергій Анатолійович
Narizhniy, Serhiy
Keywords: лактоза;β–галактозидаза;згущене нежирне низьколактозне молоко;lactose;β-galactosidase;condensed low-fat low-lactose milk;сгущенное нежирное низколактозное молоко
Issue Date: 2021
Publisher: Київський національний торговельно-економічний університет
Citation: Вежлівцева С. П Застосування ферментного препарату β-галактози для отримання згущеного низьколактозного молочного продукту зі зниженим вмістом жиру / С. П. Вежлівцева, А. В. Мінорова, С. А. Наріжний // Глобалізаційні виклики розвитку національних економік : тези доповідей ІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (Київ, 19 жовтня 2021 р.– Київ : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2021. – С. 436-439.
Abstract: Метою роботи було визначення показника «активність води» та терміну зберігання згущеного нежирного низьколактозного молока. На підставі отриманих експериментальних даних встановлено термін зберігання згущеного нежирного низьколактозного молока з цукром – не більший ніж 6 місяців від дати виробництва продукту.
Description: The aim of the work was to determine the indicator "water activity" and shelf life of condensed low-fat low-lactose milk. Based on the obtained experimental data, the shelf life of condensed low-fat low-lactose milk with sugar is set - no more than 6 months from the date of production.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6897
ISBN: 978-966-918-019-3
metadata.dc.identifier.udc: 664
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Zastosyvannya.pdf1,03 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.