Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6897
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorВежлівцева, Світлана Петрівна-
dc.contributor.authorVezhlivtseva, Svitlana-
dc.contributor.authorМінорова, Антоніна Володимирівна-
dc.contributor.authorMinorova, Antonina-
dc.contributor.authorНаріжний, Сергій Анатолійович-
dc.contributor.authorNarizhniy, Serhiy-
dc.date.accessioned2021-10-28T12:15:39Z-
dc.date.available2021-10-28T12:15:39Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationВежлівцева С. П Застосування ферментного препарату β-галактози для отримання згущеного низьколактозного молочного продукту зі зниженим вмістом жиру / С. П. Вежлівцева, А. В. Мінорова, С. А. Наріжний // Глобалізаційні виклики розвитку національних економік : тези доповідей ІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (Київ, 19 жовтня 2021 р.– Київ : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2021. – С. 436-439.uk_UA
dc.identifier.isbn978-966-918-019-3-
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6897-
dc.descriptionThe aim of the work was to determine the indicator "water activity" and shelf life of condensed low-fat low-lactose milk. Based on the obtained experimental data, the shelf life of condensed low-fat low-lactose milk with sugar is set - no more than 6 months from the date of production.uk_UA
dc.description.abstractМетою роботи було визначення показника «активність води» та терміну зберігання згущеного нежирного низьколактозного молока. На підставі отриманих експериментальних даних встановлено термін зберігання згущеного нежирного низьколактозного молока з цукром – не більший ніж 6 місяців від дати виробництва продукту.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherКиївський національний торговельно-економічний університетuk_UA
dc.subjectлактозаuk_UA
dc.subjectβ–галактозидазаuk_UA
dc.subjectзгущене нежирне низьколактозне молокоuk_UA
dc.subjectlactoseuk_UA
dc.subjectβ-galactosidaseuk_UA
dc.subjectcondensed low-fat low-lactose milkuk_UA
dc.subjectсгущенное нежирное низколактозное молокоuk_UA
dc.titleЗастосування ферментного препарату β-галактози для отримання згущеного низьколактозного молочного продукту зі зниженим вмістом жируuk_UA
dc.title.alternativeThe use of the enzyme preparation of β-galactose to obtain a condensed low-lactose dairy product with low fat contentuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc664uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Zastosyvannya.pdf1,03 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.