Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6897
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Вежлівцева, Світлана Петрівна | - |
dc.contributor.author | Vezhlivtseva, Svitlana | - |
dc.contributor.author | Мінорова, Антоніна Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Minorova, Antonina | - |
dc.contributor.author | Наріжний, Сергій Анатолійович | - |
dc.contributor.author | Narizhniy, Serhiy | - |
dc.date.accessioned | 2021-10-28T12:15:39Z | - |
dc.date.available | 2021-10-28T12:15:39Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Вежлівцева С. П Застосування ферментного препарату β-галактози для отримання згущеного низьколактозного молочного продукту зі зниженим вмістом жиру / С. П. Вежлівцева, А. В. Мінорова, С. А. Наріжний // Глобалізаційні виклики розвитку національних економік : тези доповідей ІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (Київ, 19 жовтня 2021 р.– Київ : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2021. – С. 436-439. | uk_UA |
dc.identifier.isbn | 978-966-918-019-3 | - |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6897 | - |
dc.description | The aim of the work was to determine the indicator "water activity" and shelf life of condensed low-fat low-lactose milk. Based on the obtained experimental data, the shelf life of condensed low-fat low-lactose milk with sugar is set - no more than 6 months from the date of production. | uk_UA |
dc.description.abstract | Метою роботи було визначення показника «активність води» та терміну зберігання згущеного нежирного низьколактозного молока. На підставі отриманих експериментальних даних встановлено термін зберігання згущеного нежирного низьколактозного молока з цукром – не більший ніж 6 місяців від дати виробництва продукту. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Київський національний торговельно-економічний університет | uk_UA |
dc.subject | лактоза | uk_UA |
dc.subject | β–галактозидаза | uk_UA |
dc.subject | згущене нежирне низьколактозне молоко | uk_UA |
dc.subject | lactose | uk_UA |
dc.subject | β-galactosidase | uk_UA |
dc.subject | condensed low-fat low-lactose milk | uk_UA |
dc.subject | сгущенное нежирное низколактозное молоко | uk_UA |
dc.title | Застосування ферментного препарату β-галактози для отримання згущеного низьколактозного молочного продукту зі зниженим вмістом жиру | uk_UA |
dc.title.alternative | The use of the enzyme preparation of β-galactose to obtain a condensed low-lactose dairy product with low fat content | uk_UA |
dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
dc.identifier.udc | 664 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Zastosyvannya.pdf | 1,03 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.