Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5345
Title: | Зарубіжний досвід організації виробництва екологічно безпечної продукції |
Other Titles: | Foreign experience in organizing the production of environmentally friendly products |
Authors: | Зубченко, Вікторія Володимирівна Zubchenko, Viktoria |
Keywords: | екологічність, безпечність, виробництво, аграрний сектор;environmental friendliness, safety, production, agricultural sector |
Issue Date: | 2011 |
Publisher: | Харківський національний аграрний університет |
Citation: | Зубченко В.В. Зарубіжний досвід організації виробництва екологічно безпечної продукції / В.В. Зубченко // Матеріали Міжнародної науково - практичної конференції, присвяченої 195-річчю від дня заснування ХНАУ ім. В.В. Докучаєва "Проблеми сталого розвитку агросфери", (Харків, 4-6 жовтня 2011 р.). - Харків: ХНАУ, 2011. - С. 210-213. |
Abstract: | Питання безпеки та якості продуктів харчування набуло особливої актуальності в міжнародній торгівлі протягом останніх 10-15 років. У сучасних умовах якість, у тому числі й екологічна безпечність виробленої аграрним сектором продукції, стає одним з основних чинників його внутрішньої і зовнішньої конкурентоспроможності. |
Description: | The issue of food safety and quality has become especially relevant in international trade over the past 10-15 years. In modern conditions, quality, including environmental safety of agricultural products, is becoming one of the main factors of its internal and external competitiveness. |
URI: | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5345 |
metadata.dc.identifier.udc: | 631.15:338.43 |
Appears in Collections: | Наукові публікації |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
The_issue.pdf | 235,83 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.