Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5345
Title: Зарубіжний досвід організації виробництва екологічно безпечної продукції
Other Titles: Foreign experience in organizing the production of environmentally friendly products
Authors: Зубченко, Вікторія Володимирівна
Zubchenko, Viktoria
Keywords: екологічність, безпечність, виробництво, аграрний сектор;environmental friendliness, safety, production, agricultural sector
Issue Date: 2011
Publisher: Харківський національний аграрний університет
Citation: Зубченко В.В. Зарубіжний досвід організації виробництва екологічно безпечної продукції / В.В. Зубченко // Матеріали Міжнародної науково - практичної конференції, присвяченої 195-річчю від дня заснування ХНАУ ім. В.В. Докучаєва "Проблеми сталого розвитку агросфери", (Харків, 4-6 жовтня 2011 р.). - Харків: ХНАУ, 2011. - С. 210-213.
Abstract: Питання безпеки та якості продуктів харчування набуло особливої актуальності в міжнародній торгівлі протягом останніх 10-15 років. У сучасних умовах якість, у тому числі й екологічна безпечність виробленої аграрним сектором продукції, стає одним з основних чинників його внутрішньої і зовнішньої конкурентоспроможності.
Description: The issue of food safety and quality has become especially relevant in international trade over the past 10-15 years. In modern conditions, quality, including environmental safety of agricultural products, is becoming one of the main factors of its internal and external competitiveness.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5345
metadata.dc.identifier.udc: 631.15:338.43
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
The_issue.pdf235,83 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.