Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5345
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЗубченко, Вікторія Володимирівна-
dc.contributor.authorZubchenko, Viktoria-
dc.date.accessioned2020-12-09T11:21:27Z-
dc.date.available2020-12-09T11:21:27Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationЗубченко В.В. Зарубіжний досвід організації виробництва екологічно безпечної продукції / В.В. Зубченко // Матеріали Міжнародної науково - практичної конференції, присвяченої 195-річчю від дня заснування ХНАУ ім. В.В. Докучаєва "Проблеми сталого розвитку агросфери", (Харків, 4-6 жовтня 2011 р.). - Харків: ХНАУ, 2011. - С. 210-213.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5345-
dc.descriptionThe issue of food safety and quality has become especially relevant in international trade over the past 10-15 years. In modern conditions, quality, including environmental safety of agricultural products, is becoming one of the main factors of its internal and external competitiveness.uk_UA
dc.description.abstractПитання безпеки та якості продуктів харчування набуло особливої актуальності в міжнародній торгівлі протягом останніх 10-15 років. У сучасних умовах якість, у тому числі й екологічна безпечність виробленої аграрним сектором продукції, стає одним з основних чинників його внутрішньої і зовнішньої конкурентоспроможності.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherХарківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectекологічність, безпечність, виробництво, аграрний секторuk_UA
dc.subjectenvironmental friendliness, safety, production, agricultural sectoruk_UA
dc.titleЗарубіжний досвід організації виробництва екологічно безпечної продукціїuk_UA
dc.title.alternativeForeign experience in organizing the production of environmentally friendly productsuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc631.15:338.43uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
The_issue.pdf235,83 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.