Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5345
Назва: | Зарубіжний досвід організації виробництва екологічно безпечної продукції |
Інші назви: | Foreign experience in organizing the production of environmentally friendly products |
Автори: | Зубченко, Вікторія Володимирівна Zubchenko, Viktoria |
Ключові слова: | екологічність, безпечність, виробництво, аграрний сектор;environmental friendliness, safety, production, agricultural sector |
Дата публікації: | 2011 |
Видавництво: | Харківський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Зубченко В.В. Зарубіжний досвід організації виробництва екологічно безпечної продукції / В.В. Зубченко // Матеріали Міжнародної науково - практичної конференції, присвяченої 195-річчю від дня заснування ХНАУ ім. В.В. Докучаєва "Проблеми сталого розвитку агросфери", (Харків, 4-6 жовтня 2011 р.). - Харків: ХНАУ, 2011. - С. 210-213. |
Короткий огляд (реферат): | Питання безпеки та якості продуктів харчування набуло особливої актуальності в міжнародній торгівлі протягом останніх 10-15 років. У сучасних умовах якість, у тому числі й екологічна безпечність виробленої аграрним сектором продукції, стає одним з основних чинників його внутрішньої і зовнішньої конкурентоспроможності. |
Опис: | The issue of food safety and quality has become especially relevant in international trade over the past 10-15 years. In modern conditions, quality, including environmental safety of agricultural products, is becoming one of the main factors of its internal and external competitiveness. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5345 |
УДК: | 631.15:338.43 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
The_issue.pdf | 235,83 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.