Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5345
Назва: Зарубіжний досвід організації виробництва екологічно безпечної продукції
Інші назви: Foreign experience in organizing the production of environmentally friendly products
Автори: Зубченко, Вікторія Володимирівна
Zubchenko, Viktoria
Ключові слова: екологічність, безпечність, виробництво, аграрний сектор;environmental friendliness, safety, production, agricultural sector
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Зубченко В.В. Зарубіжний досвід організації виробництва екологічно безпечної продукції / В.В. Зубченко // Матеріали Міжнародної науково - практичної конференції, присвяченої 195-річчю від дня заснування ХНАУ ім. В.В. Докучаєва "Проблеми сталого розвитку агросфери", (Харків, 4-6 жовтня 2011 р.). - Харків: ХНАУ, 2011. - С. 210-213.
Короткий огляд (реферат): Питання безпеки та якості продуктів харчування набуло особливої актуальності в міжнародній торгівлі протягом останніх 10-15 років. У сучасних умовах якість, у тому числі й екологічна безпечність виробленої аграрним сектором продукції, стає одним з основних чинників його внутрішньої і зовнішньої конкурентоспроможності.
Опис: The issue of food safety and quality has become especially relevant in international trade over the past 10-15 years. In modern conditions, quality, including environmental safety of agricultural products, is becoming one of the main factors of its internal and external competitiveness.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5345
УДК: 631.15:338.43
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
The_issue.pdf235,83 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.