Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4770
Назва: Методичні рекомендації щодо застосування антиоксидантів рослинного походження для гальмування авто окиснення молочного жиру
Інші назви: Guidelines for the use of antioxidants that have been made to inhibit the auto-oxidation of milk fat
Автори: Загоруй, Людмила Петрівна
Zagoruy, Ludmila
Димань, Тетяна Миколаївна
Dyman, Tatyana
Ключові слова: молочний жир;окиснення;антиоксиданти;прянощі;пероксидне число;кон’юговані сполуки;токсикологічна оцінка;milk fat;oxidation;antioxidants;spices;peroxide value;conjugated compounds;toxicological evaluation
Дата публікації: 2007
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Методичні рекомендації щодо застосування антиоксидантів рослинного походження для гальмування авто окиснення молочного жиру / Укл.: Л.П. Загоруй, Т.М. Димань . – Біла Церква: БНАУ, 2007 .– 23 с.
Короткий огляд (реферат): У методичних рекомендаціях висвітлені питання щодо застосування низки прянощів як біологічних антиоксидантів з метою гальмування авто окиснення молочного жиру.
Опис: The guidelines cover the use of a number of spices as biological antioxidants in order to inhibit the auto-oxidation of milk fat.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4770
УДК: 637.285.05/.07
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Metod_rekom_shchodo_zastos.pdf1,61 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.