Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4770
Назва: | Методичні рекомендації щодо застосування антиоксидантів рослинного походження для гальмування авто окиснення молочного жиру |
Інші назви: | Guidelines for the use of antioxidants that have been made to inhibit the auto-oxidation of milk fat |
Автори: | Загоруй, Людмила Петрівна Zagoruy, Ludmila Димань, Тетяна Миколаївна Dyman, Tatyana |
Ключові слова: | молочний жир;окиснення;антиоксиданти;прянощі;пероксидне число;кон’юговані сполуки;токсикологічна оцінка;milk fat;oxidation;antioxidants;spices;peroxide value;conjugated compounds;toxicological evaluation |
Дата публікації: | 2007 |
Видавництво: | Білоцерківський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Методичні рекомендації щодо застосування антиоксидантів рослинного походження для гальмування авто окиснення молочного жиру / Укл.: Л.П. Загоруй, Т.М. Димань . – Біла Церква: БНАУ, 2007 .– 23 с. |
Короткий огляд (реферат): | У методичних рекомендаціях висвітлені питання щодо застосування низки прянощів як біологічних антиоксидантів з метою гальмування авто окиснення молочного жиру. |
Опис: | The guidelines cover the use of a number of spices as biological antioxidants in order to inhibit the auto-oxidation of milk fat. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4770 |
УДК: | 637.285.05/.07 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Metod_rekom_shchodo_zastos.pdf | 1,61 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.