Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4770
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЗагоруй, Людмила Петрівна-
dc.contributor.authorZagoruy, Ludmila-
dc.contributor.authorДимань, Тетяна Миколаївна-
dc.contributor.authorDyman, Tatyana-
dc.date.accessioned2020-06-04T18:25:32Z-
dc.date.available2020-06-04T18:25:32Z-
dc.date.issued2007-
dc.identifier.citationМетодичні рекомендації щодо застосування антиоксидантів рослинного походження для гальмування авто окиснення молочного жиру / Укл.: Л.П. Загоруй, Т.М. Димань . – Біла Церква: БНАУ, 2007 .– 23 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4770-
dc.descriptionThe guidelines cover the use of a number of spices as biological antioxidants in order to inhibit the auto-oxidation of milk fat.uk_UA
dc.description.abstractУ методичних рекомендаціях висвітлені питання щодо застосування низки прянощів як біологічних антиоксидантів з метою гальмування авто окиснення молочного жиру.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectмолочний жирuk_UA
dc.subjectокисненняuk_UA
dc.subjectантиоксидантиuk_UA
dc.subjectпрянощіuk_UA
dc.subjectпероксидне числоuk_UA
dc.subjectкон’юговані сполукиuk_UA
dc.subjectтоксикологічна оцінкаuk_UA
dc.subjectmilk fatuk_UA
dc.subjectoxidationuk_UA
dc.subjectantioxidantsuk_UA
dc.subjectspicesuk_UA
dc.subjectperoxide valueuk_UA
dc.subjectconjugated compoundsuk_UA
dc.subjecttoxicological evaluationuk_UA
dc.titleМетодичні рекомендації щодо застосування антиоксидантів рослинного походження для гальмування авто окиснення молочного жируuk_UA
dc.title.alternativeGuidelines for the use of antioxidants that have been made to inhibit the auto-oxidation of milk fatuk_UA
dc.typeМетодичні рекомендаціїuk_UA
dc.identifier.udc637.285.05/.07uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Metod_rekom_shchodo_zastos.pdf1,61 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.