Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4770
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Загоруй, Людмила Петрівна | - |
dc.contributor.author | Zagoruy, Ludmila | - |
dc.contributor.author | Димань, Тетяна Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Dyman, Tatyana | - |
dc.date.accessioned | 2020-06-04T18:25:32Z | - |
dc.date.available | 2020-06-04T18:25:32Z | - |
dc.date.issued | 2007 | - |
dc.identifier.citation | Методичні рекомендації щодо застосування антиоксидантів рослинного походження для гальмування авто окиснення молочного жиру / Укл.: Л.П. Загоруй, Т.М. Димань . – Біла Церква: БНАУ, 2007 .– 23 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4770 | - |
dc.description | The guidelines cover the use of a number of spices as biological antioxidants in order to inhibit the auto-oxidation of milk fat. | uk_UA |
dc.description.abstract | У методичних рекомендаціях висвітлені питання щодо застосування низки прянощів як біологічних антиоксидантів з метою гальмування авто окиснення молочного жиру. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Білоцерківський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | молочний жир | uk_UA |
dc.subject | окиснення | uk_UA |
dc.subject | антиоксиданти | uk_UA |
dc.subject | прянощі | uk_UA |
dc.subject | пероксидне число | uk_UA |
dc.subject | кон’юговані сполуки | uk_UA |
dc.subject | токсикологічна оцінка | uk_UA |
dc.subject | milk fat | uk_UA |
dc.subject | oxidation | uk_UA |
dc.subject | antioxidants | uk_UA |
dc.subject | spices | uk_UA |
dc.subject | peroxide value | uk_UA |
dc.subject | conjugated compounds | uk_UA |
dc.subject | toxicological evaluation | uk_UA |
dc.title | Методичні рекомендації щодо застосування антиоксидантів рослинного походження для гальмування авто окиснення молочного жиру | uk_UA |
dc.title.alternative | Guidelines for the use of antioxidants that have been made to inhibit the auto-oxidation of milk fat | uk_UA |
dc.type | Методичні рекомендації | uk_UA |
dc.identifier.udc | 637.285.05/.07 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Metod_rekom_shchodo_zastos.pdf | 1,61 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.