Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4770
Title: Методичні рекомендації щодо застосування антиоксидантів рослинного походження для гальмування авто окиснення молочного жиру
Other Titles: Guidelines for the use of antioxidants that have been made to inhibit the auto-oxidation of milk fat
Authors: Загоруй, Людмила Петрівна
Zagoruy, Ludmila
Димань, Тетяна Миколаївна
Dyman, Tatyana
Keywords: молочний жир;окиснення;антиоксиданти;прянощі;пероксидне число;кон’юговані сполуки;токсикологічна оцінка;milk fat;oxidation;antioxidants;spices;peroxide value;conjugated compounds;toxicological evaluation
Issue Date: 2007
Publisher: Білоцерківський національний аграрний університет
Citation: Методичні рекомендації щодо застосування антиоксидантів рослинного походження для гальмування авто окиснення молочного жиру / Укл.: Л.П. Загоруй, Т.М. Димань . – Біла Церква: БНАУ, 2007 .– 23 с.
Abstract: У методичних рекомендаціях висвітлені питання щодо застосування низки прянощів як біологічних антиоксидантів з метою гальмування авто окиснення молочного жиру.
Description: The guidelines cover the use of a number of spices as biological antioxidants in order to inhibit the auto-oxidation of milk fat.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4770
metadata.dc.identifier.udc: 637.285.05/.07
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Metod_rekom_shchodo_zastos.pdf1,61 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.