Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4707
Назва: | Antioxidative potential of spices in milk fat |
Інші назви: | Антиоксидантний потенціал спецій у молочному жирі |
Автори: | Dyman, Tatyana Димань, Тетяна Миколаївна Zagoruy, Ludmila Загоруй, Людмила Петрівна |
Ключові слова: | milk fat;bioantioxidants;antioxidant activity;species;молочний жир;окиснення;антиоксиданти;прянощі;пряні трави;пероксидне число |
Дата публікації: | 2007 |
Видавництво: | Білоцерківський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Dyman T. Antioxidative potential of spices in milk fat / T. Dyman, L. Zagoruy // Ecotrophology – Bridge to the Future of Human Nutrition: Proceeding of the 2nd International scientific-practical conference (13–14 September 2007) .– Bila Tserkva, 2007 .– С. 168–169. |
Короткий огляд (реферат): | It was studied the antioxidant activity of different spices additives in milk fat. Basil, parsley, dill, mix “khmeli-suneli”, coriander, garlic, carrot were used as biological additives. Dried dispergated species were added to milk fat and oxidized at 102°C with free access of oxygen. The concentrations of spices were 0.05, 0.1, 0.2%. |
Опис: | Досліджено антиокиснювальний вплив спецій за прискорено-кінетичного зберігання молочного жиру. Прянощі, пряні трави, овочі є перспективними для використання у виробництві функціональних харчових продуктів. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4707 |
ISBN: | 978–966–7417–91–8 |
УДК: | 637. 285.05.07 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Antioxidative_potential.pdf | 440,83 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.