Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4707
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorDyman, Tatyana-
dc.contributor.authorДимань, Тетяна Миколаївна-
dc.contributor.authorZagoruy, Ludmila-
dc.contributor.authorЗагоруй, Людмила Петрівна-
dc.date.accessioned2020-05-24T04:57:24Z-
dc.date.available2020-05-24T04:57:24Z-
dc.date.issued2007-
dc.identifier.citationDyman T. Antioxidative potential of spices in milk fat / T. Dyman, L. Zagoruy // Ecotrophology – Bridge to the Future of Human Nutrition: Proceeding of the 2nd International scientific-practical conference (13–14 September 2007) .– Bila Tserkva, 2007 .– С. 168–169.uk_UA
dc.identifier.isbn978–966–7417–91–8-
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4707-
dc.descriptionДосліджено антиокиснювальний вплив спецій за прискорено-кінетичного зберігання молочного жиру. Прянощі, пряні трави, овочі є перспективними для використання у виробництві функціональних харчових продуктів.uk_UA
dc.description.abstractIt was studied the antioxidant activity of different spices additives in milk fat. Basil, parsley, dill, mix “khmeli-suneli”, coriander, garlic, carrot were used as biological additives. Dried dispergated species were added to milk fat and oxidized at 102°C with free access of oxygen. The concentrations of spices were 0.05, 0.1, 0.2%.uk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectmilk fatuk_UA
dc.subjectbioantioxidantsuk_UA
dc.subjectantioxidant activityuk_UA
dc.subjectspeciesuk_UA
dc.subjectмолочний жирuk_UA
dc.subjectокисненняuk_UA
dc.subjectантиоксидантиuk_UA
dc.subjectпрянощіuk_UA
dc.subjectпряні травиuk_UA
dc.subjectпероксидне числоuk_UA
dc.titleAntioxidative potential of spices in milk fatuk_UA
dc.title.alternativeАнтиоксидантний потенціал спецій у молочному жиріuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc637. 285.05.07uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Antioxidative_potential.pdf440,83 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.