Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4707Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Dyman, Tatyana | - |
| dc.contributor.author | Димань, Тетяна Миколаївна | - |
| dc.contributor.author | Zagoruy, Ludmila | - |
| dc.contributor.author | Загоруй, Людмила Петрівна | - |
| dc.date.accessioned | 2020-05-24T04:57:24Z | - |
| dc.date.available | 2020-05-24T04:57:24Z | - |
| dc.date.issued | 2007 | - |
| dc.identifier.citation | Dyman T. Antioxidative potential of spices in milk fat / T. Dyman, L. Zagoruy // Ecotrophology – Bridge to the Future of Human Nutrition: Proceeding of the 2nd International scientific-practical conference (13–14 September 2007) .– Bila Tserkva, 2007 .– С. 168–169. | uk_UA |
| dc.identifier.isbn | 978–966–7417–91–8 | - |
| dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4707 | - |
| dc.description | Досліджено антиокиснювальний вплив спецій за прискорено-кінетичного зберігання молочного жиру. Прянощі, пряні трави, овочі є перспективними для використання у виробництві функціональних харчових продуктів. | uk_UA |
| dc.description.abstract | It was studied the antioxidant activity of different spices additives in milk fat. Basil, parsley, dill, mix “khmeli-suneli”, coriander, garlic, carrot were used as biological additives. Dried dispergated species were added to milk fat and oxidized at 102°C with free access of oxygen. The concentrations of spices were 0.05, 0.1, 0.2%. | uk_UA |
| dc.language.iso | en | uk_UA |
| dc.publisher | Білоцерківський національний аграрний університет | uk_UA |
| dc.subject | milk fat | uk_UA |
| dc.subject | bioantioxidants | uk_UA |
| dc.subject | antioxidant activity | uk_UA |
| dc.subject | species | uk_UA |
| dc.subject | молочний жир | uk_UA |
| dc.subject | окиснення | uk_UA |
| dc.subject | антиоксиданти | uk_UA |
| dc.subject | прянощі | uk_UA |
| dc.subject | пряні трави | uk_UA |
| dc.subject | пероксидне число | uk_UA |
| dc.title | Antioxidative potential of spices in milk fat | uk_UA |
| dc.title.alternative | Антиоксидантний потенціал спецій у молочному жирі | uk_UA |
| dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
| dc.identifier.udc | 637. 285.05.07 | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Antioxidative_potential.pdf | 440,83 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.