Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4643
Title: Жирнокислотний склад молочного жиру з біоантиоксидантами
Other Titles: Fatty acid composition of milk fat with bioantioxidants
Authors: Загоруй, Людмила Петрівна
Zagoruy, Ludmila
Keywords: молочний жир;окиснення;біоантиоксиданти;рослинні олії;жирно-кислотний склад;milk fat;bioantioxidants;antioxidant activity;vegetable oils;fatty acid composition
Issue Date: 2007
Publisher: Білоцерківський національний аграрний університет
Citation: Загоруй Л.П. Жирнокислотний склад молочного жиру з біоантиоксидантами / Л.П. Загоруй // Екотрофологія – міст в майбутнє харчування людини: матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної конференції (13–14 вересня 2014 р.) .– Біла Церква, 2007 .– С. 72–74.
Abstract: Досліджено якісний та кількісний склад жирних кислот молочного жиру з біоантиоксидантами (олії із плодів шипшини, із зародків пшениці та із насіння гарбуза). Додавання рослинних олій до молочного жиру дозволяє збагатити його склад незамінними поліненасиченими жирними кислотами, що сприяє підвищенню фізіологічної цінності продукту.
Description: The qualitative and quantitative composition of lactic fatty acids with bioantioxidants (rosehip oil, wheat germ and pumpkin seeds) was investigated. Adding vegetable oils to milk fat allows you to enrich its composition with essential polyunsaturated fatty acids, which helps to increase the physiological value of the product.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4643
ISBN: 978–966–7417–91–8
metadata.dc.identifier.udc: 637.285.05.07
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Zhyrnokyslotnyi_sklad.pdf547,04 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.