Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4643
Title: | Жирнокислотний склад молочного жиру з біоантиоксидантами |
Other Titles: | Fatty acid composition of milk fat with bioantioxidants |
Authors: | Загоруй, Людмила Петрівна Zagoruy, Ludmila |
Keywords: | молочний жир;окиснення;біоантиоксиданти;рослинні олії;жирно-кислотний склад;milk fat;bioantioxidants;antioxidant activity;vegetable oils;fatty acid composition |
Issue Date: | 2007 |
Publisher: | Білоцерківський національний аграрний університет |
Citation: | Загоруй Л.П. Жирнокислотний склад молочного жиру з біоантиоксидантами / Л.П. Загоруй // Екотрофологія – міст в майбутнє харчування людини: матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної конференції (13–14 вересня 2014 р.) .– Біла Церква, 2007 .– С. 72–74. |
Abstract: | Досліджено якісний та кількісний склад жирних кислот молочного жиру з біоантиоксидантами (олії із плодів шипшини, із зародків пшениці та із насіння гарбуза). Додавання рослинних олій до молочного жиру дозволяє збагатити його склад незамінними поліненасиченими жирними кислотами, що сприяє підвищенню фізіологічної цінності продукту. |
Description: | The qualitative and quantitative composition of lactic fatty acids with bioantioxidants (rosehip oil, wheat germ and pumpkin seeds) was investigated. Adding vegetable oils to milk fat allows you to enrich its composition with essential polyunsaturated fatty acids, which helps to increase the physiological value of the product. |
URI: | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4643 |
ISBN: | 978–966–7417–91–8 |
metadata.dc.identifier.udc: | 637.285.05.07 |
Appears in Collections: | Наукові публікації |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Zhyrnokyslotnyi_sklad.pdf | 547,04 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.