Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4643
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЗагоруй, Людмила Петрівна-
dc.contributor.authorZagoruy, Ludmila-
dc.date.accessioned2020-04-22T10:57:26Z-
dc.date.available2020-04-22T10:57:26Z-
dc.date.issued2007-
dc.identifier.citationЗагоруй Л.П. Жирнокислотний склад молочного жиру з біоантиоксидантами / Л.П. Загоруй // Екотрофологія – міст в майбутнє харчування людини: матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної конференції (13–14 вересня 2014 р.) .– Біла Церква, 2007 .– С. 72–74.uk_UA
dc.identifier.isbn978–966–7417–91–8-
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4643-
dc.descriptionThe qualitative and quantitative composition of lactic fatty acids with bioantioxidants (rosehip oil, wheat germ and pumpkin seeds) was investigated. Adding vegetable oils to milk fat allows you to enrich its composition with essential polyunsaturated fatty acids, which helps to increase the physiological value of the product.uk_UA
dc.description.abstractДосліджено якісний та кількісний склад жирних кислот молочного жиру з біоантиоксидантами (олії із плодів шипшини, із зародків пшениці та із насіння гарбуза). Додавання рослинних олій до молочного жиру дозволяє збагатити його склад незамінними поліненасиченими жирними кислотами, що сприяє підвищенню фізіологічної цінності продукту.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectмолочний жирuk_UA
dc.subjectокисненняuk_UA
dc.subjectбіоантиоксидантиuk_UA
dc.subjectрослинні оліїuk_UA
dc.subjectжирно-кислотний складuk_UA
dc.subjectmilk fatuk_UA
dc.subjectbioantioxidantsuk_UA
dc.subjectantioxidant activityuk_UA
dc.subjectvegetable oilsuk_UA
dc.subjectfatty acid compositionuk_UA
dc.titleЖирнокислотний склад молочного жиру з біоантиоксидантамиuk_UA
dc.title.alternativeFatty acid composition of milk fat with bioantioxidantsuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc637.285.05.07uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Zhyrnokyslotnyi_sklad.pdf547,04 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.