Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3993
Назва: Організаційно-економічні засади формування ринкової інфраструктури продовольчого ринку України
Інші назви: Organizational and economic foudations of a market infrastructure of market in Ukraine
Автори: Карпенко, Анатолій Миколайович
Karpenko, Anatolii
Ключові слова: продовольчий ринок;the food market;оптова торгівля;Wholesale
Дата публікації: 2013
Видавництво: Подільський державний аграрно-технічний університет, Хмельницький економічний університет, Інститут економіки, технологій і підприємництва, Національна академія аграрних наук України, Інститут кормів та сільського господарства Поділля
Бібліографічний опис: Карпенко А. М. Організаційно-економічні засади формування ринкової інфраструктури продовольчого ринку України / А.М. Карпенко // Інноваційна економіка. – 2013. – №. 11. – С. 122-126.
Короткий огляд (реферат): Сучасний стан ринку сільськогосподарської продукції та продовольства характеризується повільним формуванням ринкової схеми просування продукції до споживача, яка була б здатна забезпечити скорочення витрат сільськогосподарської продукції, підвищити її якість, сприяти формуванню ринкових цін.
Опис: The current state of the agricultural market and food is characterized by the slow formation of a market promotion scheme products to the consumer that would be able to reduce costs agricultural products, to improve their quality, to promote the formation of market prices.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3993
УДК: 338.439.5
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
organizacijno-ekonomichni.pdf131,9 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.