Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3993
Title: | Організаційно-економічні засади формування ринкової інфраструктури продовольчого ринку України |
Other Titles: | Organizational and economic foudations of a market infrastructure of market in Ukraine |
Authors: | Карпенко, Анатолій Миколайович Karpenko, Anatolii |
Keywords: | продовольчий ринок;the food market;оптова торгівля;Wholesale |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | Подільський державний аграрно-технічний університет, Хмельницький економічний університет, Інститут економіки, технологій і підприємництва, Національна академія аграрних наук України, Інститут кормів та сільського господарства Поділля |
Citation: | Карпенко А. М. Організаційно-економічні засади формування ринкової інфраструктури продовольчого ринку України / А.М. Карпенко // Інноваційна економіка. – 2013. – №. 11. – С. 122-126. |
Abstract: | Сучасний стан ринку сільськогосподарської продукції та продовольства характеризується повільним формуванням ринкової схеми просування продукції до споживача, яка була б здатна забезпечити скорочення витрат сільськогосподарської продукції, підвищити її якість, сприяти формуванню ринкових цін. |
Description: | The current state of the agricultural market and food is characterized by the slow formation of a market promotion scheme products to the consumer that would be able to reduce costs agricultural products, to improve their quality, to promote the formation of market prices. |
URI: | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3993 |
metadata.dc.identifier.udc: | 338.439.5 |
Appears in Collections: | Наукові публікації |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
organizacijno-ekonomichni.pdf | 131,9 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.