Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3993
Title: Організаційно-економічні засади формування ринкової інфраструктури продовольчого ринку України
Other Titles: Organizational and economic foudations of a market infrastructure of market in Ukraine
Authors: Карпенко, Анатолій Миколайович
Karpenko, Anatolii
Keywords: продовольчий ринок;the food market;оптова торгівля;Wholesale
Issue Date: 2013
Publisher: Подільський державний аграрно-технічний університет, Хмельницький економічний університет, Інститут економіки, технологій і підприємництва, Національна академія аграрних наук України, Інститут кормів та сільського господарства Поділля
Citation: Карпенко А. М. Організаційно-економічні засади формування ринкової інфраструктури продовольчого ринку України / А.М. Карпенко // Інноваційна економіка. – 2013. – №. 11. – С. 122-126.
Abstract: Сучасний стан ринку сільськогосподарської продукції та продовольства характеризується повільним формуванням ринкової схеми просування продукції до споживача, яка була б здатна забезпечити скорочення витрат сільськогосподарської продукції, підвищити її якість, сприяти формуванню ринкових цін.
Description: The current state of the agricultural market and food is characterized by the slow formation of a market promotion scheme products to the consumer that would be able to reduce costs agricultural products, to improve their quality, to promote the formation of market prices.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3993
metadata.dc.identifier.udc: 338.439.5
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
organizacijno-ekonomichni.pdf131,9 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.