Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3993| Назва: | Організаційно-економічні засади формування ринкової інфраструктури продовольчого ринку України |
| Інші назви: | Organizational and economic foudations of a market infrastructure of market in Ukraine |
| Автори: | Карпенко, Анатолій Миколайович Karpenko, Anatolii |
| Ключові слова: | продовольчий ринок;the food market;оптова торгівля;Wholesale |
| Дата публікації: | 2013 |
| Видавництво: | Подільський державний аграрно-технічний університет, Хмельницький економічний університет, Інститут економіки, технологій і підприємництва, Національна академія аграрних наук України, Інститут кормів та сільського господарства Поділля |
| Бібліографічний опис: | Карпенко А. М. Організаційно-економічні засади формування ринкової інфраструктури продовольчого ринку України / А.М. Карпенко // Інноваційна економіка. – 2013. – №. 11. – С. 122-126. |
| Короткий огляд (реферат): | Сучасний стан ринку сільськогосподарської продукції та продовольства характеризується повільним формуванням ринкової схеми просування продукції до споживача, яка була б здатна забезпечити скорочення витрат сільськогосподарської продукції, підвищити її якість, сприяти формуванню ринкових цін. |
| Опис: | The current state of the agricultural market and food is characterized by the slow formation of a market promotion scheme products to the consumer that would be able to reduce costs agricultural products, to improve their quality, to promote the formation of market prices. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3993 |
| УДК: | 338.439.5 |
| Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| organizacijno-ekonomichni.pdf | 131,9 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.