Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3993
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКарпенко, Анатолій Миколайович-
dc.contributor.authorKarpenko, Anatolii-
dc.date.accessioned2020-02-04T11:09:19Z-
dc.date.available2020-02-04T11:09:19Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationКарпенко А. М. Організаційно-економічні засади формування ринкової інфраструктури продовольчого ринку України / А.М. Карпенко // Інноваційна економіка. – 2013. – №. 11. – С. 122-126.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3993-
dc.descriptionThe current state of the agricultural market and food is characterized by the slow formation of a market promotion scheme products to the consumer that would be able to reduce costs agricultural products, to improve their quality, to promote the formation of market prices.uk_UA
dc.description.abstractСучасний стан ринку сільськогосподарської продукції та продовольства характеризується повільним формуванням ринкової схеми просування продукції до споживача, яка була б здатна забезпечити скорочення витрат сільськогосподарської продукції, підвищити її якість, сприяти формуванню ринкових цін.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherПодільський державний аграрно-технічний університет, Хмельницький економічний університет, Інститут економіки, технологій і підприємництва, Національна академія аграрних наук України, Інститут кормів та сільського господарства Поділляuk_UA
dc.subjectпродовольчий ринокuk_UA
dc.subjectthe food marketuk_UA
dc.subjectоптова торгівляuk_UA
dc.subjectWholesaleuk_UA
dc.titleОрганізаційно-економічні засади формування ринкової інфраструктури продовольчого ринку Україниuk_UA
dc.title.alternativeOrganizational and economic foudations of a market infrastructure of market in Ukraineuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
dc.identifier.udc338.439.5uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
organizacijno-ekonomichni.pdf131,9 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.