Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3810
Назва: Формування доданої вартості у молокопродуктових ланцюгах
Інші назви: Formation of value added in dairy product chains
Автори: Варченко, Ольга Миронівна
Varchenko, Olga
Крисанов, Дмитро Федосович
Krysanov, Dmytro
Ключові слова: додана вартість;added value;актори молокопродуктових ланцюгів;actors of dairy product chains;природні та біохімічні чинники;natural and biochemical factors;конверсія кормів у молоко;conversion of feed into milk
Дата публікації: 2017
Бібліографічний опис: Варченко О. М. Формування доданої вартості у молокопродуктових ланцюгах / О.М. Варченко, Д.Ф. Крисанов // Продовольчі ресурси. – 2017. – №. 9. – С. 33-43.
Короткий огляд (реферат): В статті проаналізовано основні фактори, технології отримання сировини і молочних продуктів та ступінь концентрації виробництва, які впливають на величину й структуру доданої вартості, що створюється в молокопродуктових ланцюгах. Систематизовано ключові чинники, розкрито доцільність й економічну ефективність запровадження сучасних технологій в усіх ланках і секторах молочного виробництва з метою створення високої доданої вартості. На прикладі різних типів господарств підтверджено положення про ключову роль кормового ланцюга у формуванні доданої вартості в молочнотоварних фермах промислового типу у порівнянні з сімейними молочними фермами.
Опис: The article analyzes the main factors, technologies for obtaining raw materials and dairy products, and the degree of concentration of production, which affects the value and structure of added value created in dairy product chains. The key factors are systematized, expediency and economic efficiency of introduction of modern technologies in all branches and sectors of dairy production are created in order to create high added value. On the example of different types of farms, the position on the key role of the fodder chain in the formation of value added in dairy farms of industrial type in comparison with family dairy farms has been confirmed.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3810
УДК: 338.436: 637.5
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
formuvannya_dodanoyi.pdf278,29 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.