Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3810
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorВарченко, Ольга Миронівна-
dc.contributor.authorVarchenko, Olga-
dc.contributor.authorКрисанов, Дмитро Федосович-
dc.contributor.authorKrysanov, Dmytro-
dc.date.accessioned2020-01-27T11:06:44Z-
dc.date.available2020-01-27T11:06:44Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationВарченко О. М. Формування доданої вартості у молокопродуктових ланцюгах / О.М. Варченко, Д.Ф. Крисанов // Продовольчі ресурси. – 2017. – №. 9. – С. 33-43.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3810-
dc.descriptionThe article analyzes the main factors, technologies for obtaining raw materials and dairy products, and the degree of concentration of production, which affects the value and structure of added value created in dairy product chains. The key factors are systematized, expediency and economic efficiency of introduction of modern technologies in all branches and sectors of dairy production are created in order to create high added value. On the example of different types of farms, the position on the key role of the fodder chain in the formation of value added in dairy farms of industrial type in comparison with family dairy farms has been confirmed.uk_UA
dc.description.abstractВ статті проаналізовано основні фактори, технології отримання сировини і молочних продуктів та ступінь концентрації виробництва, які впливають на величину й структуру доданої вартості, що створюється в молокопродуктових ланцюгах. Систематизовано ключові чинники, розкрито доцільність й економічну ефективність запровадження сучасних технологій в усіх ланках і секторах молочного виробництва з метою створення високої доданої вартості. На прикладі різних типів господарств підтверджено положення про ключову роль кормового ланцюга у формуванні доданої вартості в молочнотоварних фермах промислового типу у порівнянні з сімейними молочними фермами.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectдодана вартістьuk_UA
dc.subjectadded valueuk_UA
dc.subjectактори молокопродуктових ланцюгівuk_UA
dc.subjectactors of dairy product chainsuk_UA
dc.subjectприродні та біохімічні чинникиuk_UA
dc.subjectnatural and biochemical factorsuk_UA
dc.subjectконверсія кормів у молокоuk_UA
dc.subjectconversion of feed into milkuk_UA
dc.titleФормування доданої вартості у молокопродуктових ланцюгахuk_UA
dc.title.alternativeFormation of value added in dairy product chainsuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
dc.identifier.udc338.436: 637.5uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
formuvannya_dodanoyi.pdf278,29 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.