Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3730
Назва: Біотехнологія одержання комплексу пребіотиків та використання їх для поросят-сисунів
Інші назви: Вiotechnology of obtaining prebiotics complex and applying it together with probiotics in suckling pigs
Автори: Кузьменко, Петро Іванович
Kuzmenko, Peter
Бітюцький, Володимир Семенович
Bityutskii, Volodymyr
Мельниченко, Олександр Миколайович
Melnуchenko, Oleksandr
Ключові слова: пребіотики;пептин;параамінобензойна кислота;ультрафільтрація;поросята;prebiotics;pectin;paraaminobenzoic acid;ultrafiltration;pigs
Дата публікації: 2010
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Кузьменко П.І. Біотехнологія одержання комплексу пребіотиків та використання їх для поросят-сисунів / П.І.Кузьменко, В.С Бітюцький, О.М Мельниченко // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва: збірник наукових праць .- Біла Церква: БНАУ, 2010 .- Вип. 4(77) .- С. 20-24.
Короткий огляд (реферат): Розроблена біотехнологія, основним компонентом якої є використання мембранних технологій для одержання комплексу пребіотиків. Доведено можливість отримання цільового продукту (пектину) з дешевої сировини (бурякового жому), скорочення терміну одержання кінцевого продукту. Використання поросятам комплексу про- та пребіотиків підвищує збереженість поросят та інтенсивність їх росту.
Опис: We have developed the biotechnology the main components of which are applying membrane technologies for obtaining prebiotics complex. Possibility of obtaining special product (pectin) from cheap raw material (beet cake) and reducing the term of the obtaining has been proved. Applying pre and probiotic complexes in pigs increases their livability and growth intensivity.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3730
УДК: 602.4:636.4.087.7
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Biotekhnolohiia_oderzhannia.pdf422,56 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.